joi, 17 martie 2016

Petreceri pentru copii cu Infinity Events


Majoritatea copiilor din ziua de azi viseaza la o petrecere aniversara plina de surprize si de momente unice, iar parintii apeleaza la animatori deghizati in personaje din desene animate si nu numai pentru a destinde atmosfera din cadrul evenimentului. Chiar si petrecerile de botez sunt desfasurate cu astfel de personaje, cele mai cunoscute fiind ursitoarele.


Pe www.infinityevents.ro se regasesc numeroase oferte prin care echipa de oameni profestionisti sunt deghizati in clovni, zane, printese, personaje de basm, ursitoare, magicieni, Mos Craciun, spiridusi sau personaje Disney. Astfel, o simpla petrecere devine un spectacol plin de culoare si entuziasm pentru toti copiii prezenti.
Pe langa echipa de animatori, Infinity Events pune la dispozitie si decoratiuni cu baloane, pictura pe fata, jocuri interactive si chiar diverse concursuri si tombole. Toate acestea pentru o petrecere de neuitat, fie ca este organizata acasa sau la gradinita. Indiferent de locatie, echipa Infinity Events nu percepe costuri suplimentare pentru deplasare.

Copiii vor sa se simta importanti la propria petrecere, chiar daca au varste fragede. Unii dintre ei sunt dificili, altii sunt mai maleabili. Pentru toti conteaza felul in care decurge intregul eveniment dedicat lor. Pentru a-i putea multumi si pentru a le darui un cadou de neuitat, oamenii profesionisti din spatele mastior sau a costumelor duc petrecerea catre o noua ascensiune, catre un taram fermecat prin personajele interpretate.
Nivelul de distractie poate deveni imediat unul antrenant prin prisma animatorilor prezenti la petrecere. Copiii adora astfel de momente, iar spectacolele dedicate lor sunt cheia pentru a-i vedea fericiti si plini de entuziasm.
Pe langa petrecerile cu animatori, www.infinityevents.ro ofera momente artistice realizate de ursitoarele prezente la botezuri. Atmosfera de basm este creata prin actritele care vor ursi de bine atat copilului, cat si celorlalti membri ai famiiei. Urarile de sanatate, fericire, intelepciune, iubire si noroc vin lalolalta cu talismanele norocoase oferite de catre  zanele bune, transformand petrecerea intr-un moment cu o incarcatura emotionala aparte.
Insasi denumirea (n.r. Infinity Events) creeaza o imagine de ansamblu a ceea ce poate sa insemne o petrecere cu animatori. Un eveniment important din viata unui copil trebuie sa contina o multime de momente ce vor avea ca scop fericirea si multumirea lui. Acest lucru poate deveni dificil pentru unii parinti, mai ales atunci cand nu au mult timp la dispozitie pentru a organiza o petrecere pe placul copilului si al invitatilor. In acest sens exista animatorii, iar parintii lasa totul in seama lor pentru cateva ore. Intreg specatcolul oferit capteaza atentia tuturor copiilor, dar si adultilor, cu totii fiind transpusi catre un taram nedescoperit pana atunci. Tot ceea ce conteaza pentru parinti este bucuria copiilor, iar aceasta bucurie poate fi usor adusa de catre animatorii profesionisti prezenti la orice fel de petrecere destinata micutilor.

Experienta si profesionalismul celor de la Infinity Events sunt cele mai importante atuuri, intreaga echipa realizand cele mai frumoase petreceri de botez, spectacole de teatru sau show-uri memorabile. Indiferent de eveniment, atmosfera trebuie intretinuta nu doar de cei apropiati ai gazdelor. Intotdeauna mai exista loc de ceva. Ceva care sa aduca mai multa culoare petrecerii, iar Infinity Events poate fi considerat un partener de distractie.






Share Button

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu