miercuri, 16 martie 2016

Nutritie celulara cu vitamine Dr. Rath


In prezent, tot mai multe imbunatatiri ale medicinei aduce pe piata diverse metode si tratamente care reusesc sa combata diferite boli. Programul de nutritie celulara al Dr. Rath face parte din categoria descoperirilor stiintifice revolutionare asupra vitaminelor si sanatatii celulare. Astfel, maladiile cardiovasculare, cancerul, SIDA sau alte boli comune nu vor mai fi atat de des intalnite, generatiile viitoare putand avea un stil de viata mult mai sanatos.

Cei mai multi cercetatori ai secolului XXI constata  cum diverse boli pot fi tratate prin vitamine si terapii naturale. Dr. Matthias Rath a facut descoperiri stiintifice in domeniul medicinei, unele dintre ele imbunatatind sanatatea si viata oamenilor. Cea mai importanta este legatura dintre deficitul de vitamina C si un nou factor de risc pentru boala cardiovasculara lipoproteina.
Programul de nutritie celulara al Dr. Rath este divizat in trei categorii:
  • Formule de baza;
  • Programul de reconstructie;
  • Formule speciale.

Fiecare categorie contine o gama de produse esentiale potrivite pentru orice necesitate de schimbare a modului de viata actual.
Cei mai multi dintre noi vrem sa evitam vizita la un medic specialist, iar atunci apelam la remedii naturiste. Printre acestea se regasesc si produsele Dr. Rath. O gama variata de vitamine, minerale alimentare si diversi factori nutritionali este pusa la dispozitia celor interesati intr-un proces metabolic corespunzator stilului de viata. Acestea sunt incluse in Programul de nutritie celulara, avand ca principiu sinergia elementelor nutritive celulare pentru suplimentarea alimentatiei zilnice.

Pentru ca ne dorim sa fim plini de energie si sa avem un organism imun la diferite afectiuni, iar Dr. Rath ne ofera posibilitatea de a folosi suplimente si formule naturale in acest sens. Cum din alimente nu putem lua toate vitaminele necesare, splimentele oferite de programul Dr. Rath constituie exact doza de care organismul nostru are nevoie pentru a functiona in conditii optime. Un consum potrivit de vitamine, minerale si alti nutrienti esentiali este cheia pentru a preveni dezvolatarea bolilor cronice.

Majoritatea vitaminelor nu sunt produse de organismul nostru, iar o doza zilnica recomandata nu este intotdeauna suficienta pentru mentinerea unei sanatati optime. In zilele noastre, nivelul celular din corp este neglijat de medicina conventionala, iar organele nu sunt tratate mereu la stadiul nutritional al celulelor care le compun. Aceasta reprezinta o explicatie in plus la intrebarea: De ce vitamine Dr. Rath?
Cercetarile Dr. Rath, impreuna cu echipa sa de cercetare stiintifica, a identificat urmatoarele probleme de sanatate, majoritatea fiind cauzate de un deficit cronic de microelemente nutritive:
  • Arteroscleroza (cauza maladiilor coronariene si a accidentelor vasculare cerebrale);
  • Hipertensiune;
  • Infarct miocardic;
  • Batai neregulate ale inimii;
  • Probleme circulatorii diabetice;
  • Osteoporoza;
  • Multe forme de cancer;
  • Deficiente imunitare ca preconditie pentru o varietate de boli infectioase, inclusiv SIDA.
Sanatatea celulara este domeniul de cercetare care, prin diverse metode stiintifice, poate preveni si trata cele mai comune boli ale zilelor noastre. Exista multe exemple in intreaga lume care demonstreaza cum administrarea de vitamine a tratat multe afectiuni. De exemplu, un fermier din Noua Zeelanda a fost readus la viata prin administrarea unei doze foarte mari de vitamina C.
Fundatia Dr. Rath detine informatiile necesare cu privire la Programul de nutritie celulara la care oricine poate apela. Pana la urma, cu totii ne dorim sa fim sanatosi, insa de multe ori suntem tratati la suprafata, ameliorand boala si nu indepartand cauza. Vitaminele ne ajuta sa prevenim, dar sa si tratam o afectiune celulara, mentinandu-ne echilibrul unui stil de viata sanatos si activ. Eu personal iau vitamine si minerale, intrucat am simtit vizibil o schimbare in bine asupra metabolismului meu de cand le consum.


Share Button

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu