duminică, 20 martie 2016

Imaginea videochat-ului in sec. XXI


Videochat-ul reprezinta un subiect tabu al zilelor noastre. Multi evita subiectul, insa sunt destui care duc o viata foarte buna lucrand in aceasta industrie. Videochat-ul reprezinta forma de comunicare (platita/gratuita) intre doua persoane prin intermediul unui webcam sau a unei camera video, conectate la computer. 

In Romania, videochat-ul a luat amploare dupa anul 1999, chiar daca reprezenta o forma ilegala de a face bani. Nici in prezent nu este legiferata, insa nici nu exista o lege care sa interzica aceasta activitate. Desigur, in cadrul acestei industri sunt respectate alte legi importante pentru o buna desfasurare a unei companii. Pe www.black-studio.ro se gasesc informatii detaliate despre legalitatea videochat-ului , dar si despre termenii folositi in domeniu, toate pentru a clarifica in detalii specifice cum decurge intreaga activitate.
In prezent, videochat-ul poate fi considerat unul din cele mai avantajoase job-uri pentru fete, dar si pentru baieti.  Din anul 2010, in Romania exista multe firme specializate care recruteaza si ofera training pentru toate persoanele interesate de o cariera in acest domeniu. Totodata, firmele ofera support fizic si organizatoric pentru toti angajatii. Castigurile variaza in functie de numarul orelor de activitate, urmand apoi partea de comisionare. Comisionul se calculeaza in functie de durata apelului si de conditiile impuse de fiecare firma in parte.
Exista multe companii care angajeaza tineri ilegal, neoferindu-le confortul si conditiile normale si corecte de munca. Din pacate, multe fete, in general, sunt ademenite in acest domeniu, fara a cunoaste sau a fi informate in legatura cu aceasta industrie. De aceea recomand sa cititi pe www.black-studio.ro detaiile privind decurgerea activitatii in amanunt, despre training si despre cum puteti face parte din aceata echipa.
Acest domeniu ascunde multe, insa o documentare amanuntita si colaborarea cu o companie specializata si legala nu poate afecta activitatea desfasurata de catre toti cei implicati decat in mod pozitiv. De tinut minte ca identitatea nu va fi niciodata dezvaluita catre clienti sau alte terte parti. Multe studio-uri ofera o perioada de training, cazare si alte facilitati tuturor celor care vor sa aspire catre o cariera in aceasta industrie. Nu trebuie confundata activitatea filmelor dedicate pentru adulti cu activitatea din videocaht. Sunt industrii total opuse, chiar daca la suprafata sunt deseori combinate in esenta cuvantului.
Videochat-ul reprezinta o activitate din care se pot castiga foarte multi bani, iar in acest domeniu exista multi profesionisti desavarsiti. Veniturile variaza intre 1000-3000$/luna, iar veridicitatea lor poate fi verificata oricand de catre angajati.

Industria videochat-ului nu mai este de mult timp tinuta ascunsa in fata cetatenilor romani si nu numai. Chiar daca exista multe interpretari eronate sau probabil intelese gresit, domeniul este legal, iar acest lucru se poate verifica oricand. Secolul XXI a adus cu sine o explozie a studio-urilor de acest gen, oferind o cariera pentru cei interesati si potriviti acestui tip de activitate.

Share Button

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu