marți, 2 februarie 2016

Despre invitatiile de nunta

     In zilele noastre,  a face o nunta a devenit mai mult un moft. Lumea nu se mai uita la banii pe care ii arunca pe toate cele necesare in realizarea acestui eveniment. Prefera sa aiba o nunta mai spectaculoasa decat a celuilalt, una mai fastuoasa. Multi nu se mai gandesc la o nunta dupa propriile dorinte, se gandesc ca cei invitati sa ramana uimiti de prezentarea evenimentului, uneori dand banii aiurea pe multe lucruri inutile.
     Eu am ramas in sfera celor de “moda veche”, ca sa zic asa. Prefer o nunta potrivita la un pret accesibil buzunarului meu. Dar acest subiect va fi atins la momentul in care voi ajunge sa imi planific nunta mea.
     In organizarea unui astfel de eveniment exista multe etape. Etape ce trebuie parcurse cu mare atentie si mai ales din timp. De la gasirea restaurantului, a muzicantilor, a fotografului si cameramanului, a rochiei de mireasa si a costumului de ginere etc. si pana la evenimentul in sine este nevoie de implicare totala si mult timp.
     Eu vreau acum sa ating tema invitatiilor de nunta, care uneori pare o etapa neimportanta. Sa stiti ca nu e deloc asa. O invitatie de nunta este uneori premisa de la care pleaca majoritatea invitatilor cu privire la desfasurarea nuntii.
     Sunt pline magazinele specializate si internetul de modele care mai de care mai atragatoare si unice. Fiecare are atractia lui. Toate invitatiile de nunta alese de catre miri trebuie sa le arate, in primul rand, specificul lor ca si viitori soti. Sa convinga in cateva cuvinte ca vor avea cea mai frumoasa nunta pentru ei. Intr-o invitatie se poate spune prin cateva cuvinte povestea de dragoste a mirilor si entuziasmul cu care vor sa va aiba ca invitat. Nu trebuie sa umplem pagini povestind de la prima intalnire pana la cererea in casatorie. Chiar si printr-un citat se pot intelege multe.
     Sunt zeci de modele de invitatii de nunta la super pret pentru care multi aleg sa le foloseasca, personalizandu-le prin diverse tehnici. Acum suntem in era evolutiei, iar internetul face parte din viitorul nostru. Astfel, nu-i musai nevoie sa te deplasezi ca sa inmanezi invitatia la nunta. Un singur e-mail si este de ajuns. Ba mai mult, multi furnizori iti usureaza munca, trimitand chiar ei invitatiile la persoanele pe care lei vrei sa participe la nunta ta. La evenimentul definit ca un spectacol la care invitatii participa, iar mirii sunt cei care joaca rorurile principale.
     E greu de ales o invitatie care sa va reprezinte pe amandoi, ca un tot unitar. Tin minte de la nunta surorii mele cat le-a luat pana au decis varianta cea mai buna. Este bine sa va ganditi din timp ce model de invitatie doriti, pentru ca, avand de unde alege, va trebuie rabdare. Printr-o invitatie simpla, clasica nu se trezeste la fel de mult interesul despre cum va fi evenimentul, insa atunci cand oferiti o invitatie mai speciala, cu siguranta veti trezi si curiozitati. Iar aceste invitatii pot fi si ieftine, nu trebuie sa dati o avere pentru asta.
     Prima impresie conteaza, iar ca aceasta sa fie una pozitiva din partea invitatilor, faceti tot posibilul ca, incepand de la invitatiile pe care le oferiti, sa-i convingeti ca a meritat sa-si petreaca timpul alaturi de voi in cel mai important prim eveniment al  vietii voastre de cuplu.
Share Button

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu