joi, 28 ianuarie 2016

Tu ce brand de parfum preferi?


     Se spune ca parfumul este ca o a doua haina purtata de femei sau barbati. Este elemenul definitoriu al fiecaruia. Indiferent de brand, cu totii avem cate un model preferat. Poate sa dureze ceva timp pana cand ne descoperim parfumul potrivit. Trebuie doar sa tinem cont de compozitie, de impactul asupra pielii, de rezistenta etc..
     Fiind de partea sexului frumos, se stie ca orice femeie isi doreste sa aiba nu doar un parfum. Cu cat mai multe, cu atat mai bine. Exista parfumuri pentru anotimpuri calde sau pentru anotimpuri reci. Fiecare dintre ele se regasesc in “trusa” celor care iubesc sa atraga dupa ele senzualitate si sa aiba un impact olfactiv memorabil.
     Chiar si cu un buget mic se pot achizitiona diverse branduri de parfumuri aici, in Romania.  Nu este musai sa credem ca nu ne putem permite sa avem un anume model, doar pentru ca este scump. Pana la urma, noi suntem cele care decidem cat meritam.
     Privind catre barbati, acestia vor branduri de parfumuri care sa le exprime masculinitatea. Sa intoarca privirile doar printr-o usoara trecere pe langa ceilalti. La ei este mai simplu. Nu isi doresc atat de multe modele. Vor unul si bun. Unul care sa ii reprezinte. Nu-I asa ca vi s-a intamplat sa treaca un barbat pe langa voi si sa simtiti cum si-a lasat amprenta asupra voastra prin mirosul emanat? Mi da. Si chiar de mai multe ori.
     Esentialul in aplicarea parfumului este cantitatea. Nu trebuie sa exageram cu aplicarea acestuia. Doar un puf la baza gatului, dupa ureche si la incheieturile mainilor este de ajuns. Nu trebuie sa facem lumea sa creada ca ne-am turnat sticla de parfum pe intreg corpul. Tineti minte ca esentele tari se tin in sticlute mici.
     Totodata, femeile sunt indraznete. Astfel ca aplica de multe ori la parfumuri barbatesti. Asta pentru ca sunt mai persistente, sau cel putin asa arata unele pareri.  Iar acesta nu este un lucru rau.
     Consider ca maxima atentie trebuie acordata locului de unde cumparam parfumurile. Sunt multi bijnitari care vor sa se imbogateasca de pe urma celor care accepta sa cumpere parfumuri de la ei. Cel mai bine este sa evitati acest lucru. Chiar daca pretul este mai mic. Cel mai bine este sa cumparam parfumuri din magazine specializate sau direct de la furnizorii de branduri, pe care ii putem gasi pe internet.
     Bineinteles, piata este libera pentru toata lumea. Insa cu totii stim ca un brand original de parfum isi merita toti banii. Nu numai pentru nume, cat si pentru rezistenta si componenta.  
     Voi ce brand de parfumuri preferati?

Share Button

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu