duminică, 31 ianuarie 2016

Cui nu-i plac bulinele?


     De curand, hoinarind pe internet, am descoperit o atractie fata de buline. Indiferent de culoare, acestea arata foarte bine pe rochii, unghii, genti sau alte articole vestimentare. Indiferent ca sunt pe o esarfa sau o bentita, acestea emana veselie . Ba chiar sunt la moda bulinele.
     In trecut, ma feream de ele. Parca nu imi inspirau nimic. Dar, tocmai asta am descoperit. Prin simplitatea lor, bulinele inspira un aspect versatil.
     Ca si dungile, bulinele au fost intotdeauna in trend. Rochiile cu imprimeuri polka sunt cele mai cunoscute, mai apoi urmand camasile si topurile. Bulinele inspira stilul clasic si contemporan, iar eu indragesc acest stil.
      Trebuie stiut faptul ca dungile si bulinele nu se "pupa" niciodata pe acelasi articol vestimentar. Ori una, ori alta. NICIODATA ambele in acelasi loc. Mare atentie si la exagerarea bulinelor. Nu trebuie sa umplem intreg corpul cu buline, doar  pentru ca ne plac.   Un singur accesoriu vestimentar este de ajuns pentru a sublinia acest lucru.
     Cel mai la indemana exemplu ca bulinele sunt in trend este combinatia de negru cu buline albe, devenita ca si un laitmotiv in moda. Aceasta este cea mai usoara alegere pentru cele care sunt interesate de acest stil.
      Beneficiul bulinelor este ca pot fi purtate indiferent de varsta, punand in evidenta feminitatea celor care le abordeaza.
      De ceva vreme, eu aleg bulinele pentru manechiura. Se potriveste la orice tinuta si niciodata nu dau gres cu combinatia de alb si negru.
      Chiar daca bulinele sunt considerate specificul anilor '60, acestea sunt scoase in evidenta pentru ca sunt elementele cheie pentru o tinuta vesela. 
     Anul 2015 a fost definit ca fiind revenirea bulinelor in fashion. Ce ziceti, se mentin bulinele in trend si anul acesta?
Share Button

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu