luni, 25 ianuarie 2016

Nici videochat-ul nu mai e ce-a fost...




     E „next level”. A devenit o adevarata industrie, in care marii jucatori duc o lupta permanenta pentru suprematie. Este o batalie apriga a marilor jucatori pentru un public care creste vazand cu ochii.
     Cei mai multi dintre noi, mai ales generatia noua, supranumita „open minded”, nu mai consideram de mult videochat-ul ca fiind ceva tabu. Este un lucru absolut normal, intrat in legalitate, in care foarte multe persoane de sex feminin isi castiga existenta in mod cinstit. Iar asta ar trebui sa incurajeze forta de munca, in special pe cea tanara. Tocmai de aceea, studio videochat serios angajeaza fete pentru videochat in Bucuresti.
      Fetelor, daca inca nu sunteti hotarate, stati pe ganduri si mai bajbaiti, ganditi-va o secunda doar la cat de multe beneficii aduce videochat-ul societatii moderne in care traim.
      In primul rand, nu trebuie sa confundam videochat-ul cu filmele porno. Videochat-ul are avantajul ca nu trebuie ca angajatul sa desfasoare o activitate fizica sexuala. Totul e psihologic si se poarta in mediul virtual, acolo unde se petrece toata actiunea. Convorbiri, discutii, idei, sfaturi. O buna „videochatista” stie intotdeauna ca inainte de a arata bine, trebuie sa fie o buna psiholoaga. O buna ascultatoare. Pentru ca omul, cand plateste sa intre in privat, are nevoie de atentie, pe care, de obicei, nu o poate obtine in viata reala.
      In al doilea rand, trebuie sa ne mai gandim si cate suflete sunt vindecate dupa cateva sedinte. Cati oameni parasesc site-ul descarcati de energie negativa, frustrari si dorinte neimplinite. Astfel, se pot evita crime, violuri, omoruri, familii distruse pe viata, societati dezbinate, razboaie. Totul, dupa o discutie de cateva minute, ore, in care persoana respectiva iti povesteste. Iar tu nu trebuie decat sa stai si sa asculti, eventual sa oferi cateva sfaturi de bun simt, pe care orice persoana adulta le poate oferi intr-o limba de circulatie internationala (engleza) de nivel mediu.
      Pana la urma, de ce videochat si nu altceva? Sigur, util, practic, usor, facil, modern, experienta. Plus multe alte atuu-uri care pot ajuta la crearea unei personalitati sanatoase intr-un mediu propice.
      Daca ai implinit 18 ani si simti ca viata trece pe langa tine, eu zic sa nu mai stai pe ganduri. Daca ai implinit 18 ani si te simti neimplinita, e momentul ca alegerea sa fie deja facuta. Nu uita: un mediu sanatos si profesionist te asteapta. Iar la sfarsit de luna, cand vei merge sa verifici balanta contului, intotdeauna va fi un mare plus. Pentru ca, nu-i asa, valoarea si munca din greu sunt cel mai bine platite si rasplatite.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu