sâmbătă, 9 ianuarie 2016

Ea si restul lumii



     Cine ar vrea sa aiba o viata normala, lipsita de grija zilei de maine si plina numai cu realizari? Sa aiba o viata perfecta... Unii oameni chiar au parte de asa ceva, dar Ea nu. Ea este impotriva lumii, impotriva a tot ce se intampla in jurul ei. Ea este nemiloasa si plina de ranchiuna. Isi varsa veninul dulce asupra barbatilor din jurul ei, asupra tuturor ce atenteaza a face parte din viata ei intunecata de amintiri sumbre. Ea este ceea ce numim contrastul dintr-o pictura. Ea este exact opusul unei vieti perfecte.
     O blameaza toti, o injura cei cunoscuti, insa este adorata de sexul opus. De ce, daca Ea este atat de malefica? Pentru ca frumusetea exerioara vine sa contrazica partea intunecata a interiorului macinat de dezamagiri si esecuri. Lipsuri are multe, dezordinea din viata si locuinta Ei sunt doar cateva dintre defectele ce ii definesc personalitatea. 
     Ritmul de viata alert o mai tine la suprafata, neavand realizari semnificative. Job-ul este oricum neimportant, este ceva in plus pentru trecerea timpului.

     Ea este unica, iar alaturi nu-i poate fi nimeni. Nimeni nu este in stare sa poata coexista alaturi de aceasta persoana. Nici macar stilul vestimentar nu il are in concordanta cu timpurile in care traim. Un alt motiv de a fi blamata. Ca sa nu mai zic de muzica pe care o asculta... Ai zice ca este imposibil ca o fata ca Ea sa poata asculta asa ceva. Ea poate. Ea vrea. Ea este impotriva ratiunii, impotriva lumii care se darama sub ochii nostri, iar noi nu facem nimic in privinta asta.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu