marți, 26 ianuarie 2016

Cu si despre videochat



     M-am intalnit recent cu o prietena, cu care nu mai vorbisem de o gramada de timp. Cum ne stiam de foarte multi ani, am vorbit o gramada de subiecte care mai de care mai interesante. La un moment dat, am ajuns si la job-urile noastre. Eu cu scrisul, ea cu... Cu ce? Cu videochat-ul?!
     OMG? Mi-am zis prima data. Dar, m-am inhamat cu multa, multa rabdare si am reusit sa o ascult pret de cateva minute. Se putea citi pe fata ei pasiunea, dorinta si placerea cu care raspundea la fiecare intrebare si la cum dezvolta fiecare raspuns. Nu a ocolit niciunul.
     De ce s-a apucat o fata de vreo 20 si ceva de ani de videochat? Nimic mai simplu. In ciuda unei frumuseti aparte, a stiut sa exploateze si o alta latura feminina. Puterea mintii si a gandului. Pana la urma, degeaba esti frumoasa, daca nu sti sa-ti pui in valoare adevaratele trasaturi. Asta cred ca este prima regula pe care a invatat-o. Apoi, mai sunt si altele. Fiindca stie destul de bine limba engleza, adica se poate descurca fara probleme la nivel conversational, a mai invatat cum sa asculte. Degeaba arati bine de tot, degeaba cheltui luna de luna mici averi pe produse de infrumusetare, daca atunci cand deschizi gura duhneste a prostie. Tocmai de aceea, si-a cizelat foarte mult limbajul. Atat cel verbal, cat si cel nonverbal. Iar aici vorbim de gesturi, semne subliminale si puterea privirii patrunzatoare, direct in ochi. Sigur ca in fata camerei pot aparea emotii. Sunt inerente. Dar, si acestea se antreneaza. Totul tine de exercitiu, repetitii interminabile si o pregatire minutioasa pentru a fi la cel mai inalt nivel atunci cand esti „on air”. Fetelor, grija mare, pentru ca sfaturile acestea nu le gasiti pe toate drumurile. Si, mai ales, vin de la o profesionista in domeniu, care are la activ ani buni de experienta.
     Pentru mine a fost clar ca este o lume noua, total neexplorata, de care stiam foarte putine. Ceva vag. Insa, dupa ce am cercetat foarte bine piata, mi-am dat seama ca sunt multe lucruri atractive, pe care le poti experimenta in tot felul de moduri si cai. E destul de usor sa ajungi sa ai o cariera in videochat. Sigur, asta si daca vrei cu adevarat. Banii se fac foarte usor, sunt doar instrumente in mainile noastre, cu care avem impresia ca detinem controlul. Putem cumpara lucruri scumpe, ne putem rasfata, putem sa calatorim in locurile unde odata doar visam sa ajungem sau pe care le vedeam doar pe afisele firmelor de turism. Numai ca, uneori, nici acestea nu mai ajung. Vine un moment cand chiar vrei mai mult. Vrei ca viata ta sa intre pe turnanta corecta. Fetelor, nu uitati ca aceasta este doar psihologie. Totul se rezuma la mintea noastra si la cat este ea de deschisa in momentele cheie.
     Dar, cum fiecare poveste are si un sfarsit, si intalnirea noastra a avut un final. Inainte sa ne despartim, i-am cerut un numar de contact pentru videochat in bucuresti aici. Si mi l-a dat.

5 comentarii:

axasport spunea...

Ce pot sa zic! Bafta!

Unknown spunea...

Bafta pentru cine face asa ceva. Eu ma rezum doar la a scrie impresii din experientele altora in acest domeniu.

Eva spunea...

Ma sincer, videochatul este un domeniu de la care ai de invatat foarte multe despre tine, cel putin din punctul meu de vedere.

Unknown spunea...

Asa este. Si trebuie tinut cont de diferenta uriasa intre videochat si prostitutie. Chiar daca multi le confunda.

Stella spunea...

Cred ca fiecare are dreptul sa aleaga cum isi petrece viata si daca vrei sa intri in videochat nu va de ce lumea eticheteaza, este viata ta, nu a lor.

Trimiteți un comentariu