duminică, 17 ianuarie 2016

Amanta barbatului ei


      O stare apasatoare, de neliniste, de infidelitate o tot apasa pe zi ce trece mai mult. Cel mai dureros sentiment este ca se simtea in plus in propria casa, in propriul dormitor. O minte malefica, demonica o indemna sa recurga la metode "murdare" pentru a scapa din inchisoarea in care se afla. Stia ca este inselata, stia ca alta a fost in casa ei, in patul ei cu barbatul ei. Acel barbat frumos, irezistibil de care s-a indragostit, pe care inca il iubea, dar il si ura. Iata o concordanta intre doi termeni diferiti.
      Pe ea acum o apasa cel mai tare decizia. Se simtea singura, abandonata. Unde era barbatul ei acum? Acum, cand ea zace in agonie si nebunie... Era debusolata, aruncata pe podea, schimbata in cel mai urat mod posibil. Se simtea inca parfumul celeilalte in casa. Asta o innebunea si mai tare. O facea sa urle, sa planga si mai tare. 
       Pentru un moment s-a pus in locul celeilalte. A inceput sa rada, apoi sa planga. Cum sa se puna in locul alteia cand ea insasi era o amanta pentru barbatul ei? Da, asta era raspunsul cautat. Era amanta celui cu care impartea patul in fiecare seara. Era amanta celui caruia ii jurase credinta eterna. Pana si ea radea la concluzia la care ajunsese. Ce pacat! Unde e femeia de alta data? Unde e femeia bine aranjata care facea furori pe oriunde trecea? Acum, era o epava. Era o amintire. O amintire pentru toti. 
      A avut insa curajul sa se ridice. Nu mai vroia sa fie o amanta. Vroia mai mult. Oare va reusi vreodata sa ascunda in suflet durerea? Oare va reusi vreodata sa poata trai ca o femeie normala, demna de a fi numita sotie? 

Sursa foto: herald.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu