vineri, 29 august 2014

De unde se pot cumpăra produse horeca în România?





    

     Pentru cei care nu stiu, termenul HoReCa provine de la cele trei tipuri de localuri care alcatuiesc o intreaga industrie: HOteluri, REstautante si CAfenele. Insa cei care sunt deja in domeniu si carora ne adresam acum, stiu deja despre aceasta terminologie. Referirea la acest segment se face in acest mod nu pentru ca ar folosi produse sau echipamente pe care nimeni altcineva nu le foloseste, ci pentru ca este domeniul care cumpara in cantitati mai mari sau in numar mai mare daca ne gandim la obiecte de uz in bucatarie sau pentru servire sau pentru orice altceva.

     Sunt foarte multe unitati de HoReCa in toata tara, dar in Constanta sunt cu atat mai multe. Avantajul este litoralul in continua dezvoltare. In fiecare an hotelurile sunt pline de oameni, restaurantele merg foarte bine, cafenelele si mai mult. Iar toate acestea trebuie sa aiba un loc foarte bun de aprovizionare. Un loc in care sa le gaseasca pe toate si unde preturile sa fie foarte avantajoase pentru a putea sa ofere clientilor preturi bune, astfel fidelizandu-i.

     Produse HoReCa in Romania se gasesc in destul de putine locuri. Unul dintre ele este Selgros cu toate magazinele sale din tara. In Constanta sunt doua magazine Selgros care stau la dispozitia jucatorilor din acest domeniu. Unul este in Sud si unul in Nord, motiv pentru care se numesc Constanta Sud si Constanta Nord.

     Daca unitatea este la inceput de drum, aici poate gasi de la mobilier pana la obiecte de menaj si pentru servire, orice. Cu asta trebuie sa inceapa o unitate: cu decorul, pentru a putea avea un mediu placut pentru clienti. In bar, toata vesela de servire trebuie sa fie intr-un ton. De aceea, la inceput, este nevoie de un numar mare de pahare de toate tipurile, cesti si cateva instrumente de masurat si de preparat bauturile mai speciale. Apoi, in bucatarie (unde este cazul), toata aparatura trebuie sa fie foarte buna pentru ca in timp, oricum se uzeaza, asa ca e bine sa aveti un start bun. Ustensilele se schimba mai des decat aparatura, insa trebuie sa fie, si acestea, de calitate. Un bucatar bun stie care sunt cutitele cu care poate lucra in mod corect.

     In fine, pentru toate acestea, trebuie doar sa intrati in magazinele Selgros, sa va faceti un card si sa incepeti sa alegeti ceea ce aveti nevoie in propriul local.

Selgros Constanta Nord
Produse alimentare si nealimentare
Bd. Tomis Nr. 387 Constanta, 900519, RO
Tel: 0241 684 000
Fax 0241 684 199

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu