joi, 10 martie 2016

Universul amenajarilor interioare la o ceasca de cafea



De mai bine de un an lucrez in domeniul amenajarilor interioare si exterioare ale locuintelor. Este destul de greu acest domeniu si foarte complex. Intotdeauna am parte de clienti cu idei simple, clasice, dar exista si categoria celor pretentiosi si fixisti. Si ce este cel mai important, trebuie sa-I ascult pe fiecare in parte si sa ofer cele mai bune solutii. 

Eu lucrez pe partea de corpuri de iluminat, insa nu de putine ori mi-a fost ceruta pararea despre celelalte domenii ce apartin amenajarii interioare a unei case.
De obicei, corpurile de iluminat sunt alese catre finalul unui proiect, intrucat tine de stilul ales prin celelalte decoratiuni. Indiferent ca este moderna, rustica sau clasica, o casa trebuie sa inspire o caldura familiala si sa emane un sentiment placut inca de la intrare. Am invatat multe despre aceste lucruri si vreau sa le impartasesc cu voi, insa ma voi opri asupra altor aspecte ce tin de amenajarea interioara a unei locuinte, si anume  despre covoare si draperii.

Modernismul a invadat de mult timp era noastra, iar acest lucru se vede prin stilul pe care oamenii aleg sa-l aiba in casa. Eu sunt adepta acestui trend, iar din sutele de modele de covoare moderne expuse pe piata le-as alege pe cele confectionate din polyester, deoarece sunt mai usor de curatat si modelatura deosebita este imbinata cu armonia culorilor, chiar si pentru cele mai neobisnuite preferinte. Fiind motivul central al locuintei, covorul trebuie ales cu grija, in functie si de cromatica zugravelii sau a tapetului, unde este cazul si chiar in functie de mobilier. Formele covoarelor trebuie sa corespunda cu formele incaperii si a celorlalte obiecte decorative. Totodata, nu trebuie sa incarcam spatiul dintr-o camera cu un covor imens, acesta poate avea si dimensiuni mai mici si sa expuna idea centrala a stilului aes de noi.
In privinta draperiilor apar mari dificulatati, pentru ca ele nu se mai aleg doar de dragul de a avea ceva la fereastra. Acum, totul tine de design si de imbinarea tuturor culorilor si formelor dintr-o casa. Draperiile au rolul de a filtra substantial caldura si lumina venite din exterior. Eu optez catre modelele de draperii cu aspect natur. 
           Cum imi place sa pun pe primul loc calitatea, bumbacul este cel care ma atrage. Gama larga de produse ne permite sa jonglam atat cu nuantele, cat si cu formele pe care vrem sa le alegem atunci cand vine vorba de draperii. Bineinteles, exista modele pentru stilul clasic sau modern, tocmai binevenite pentru a realiza o combinatie perfecta intre draperii, covoare, parchet, mobila si celelalte accesorii prezente intr-o incapere. La fel ca si covoarele, draperiile completeaza decorul unei incaperi.
Pentru mine, amenajarea interioara a casei reprezinta un moment culminant, insa stiu sigur ca stilul care ma reprezinta este cel modern. Si am gasit si de unde imi pot achizitiona aceste produse, si anume de la Diego. Nu este vorba despre un designer, este o intreaga echipa ce ofera servicii de calitate la preturi avantajoase pentru toti cei care intampina probleme in amenajarea spatiului interior, dar si pentru cei care vor o parere din partea specialistilor in domeniu. Astfel, Diego ofera consiliere profesionala prin recomandarea celor mai bune solutii pentru crearea unui camin perfect printr-o discutie deschisa la o ceasca de cafea oferita din partea casei, taierea gratuita la dimensiunile dorite si surfilarea  mochetelor si traverselor, precum si tivirea gratuita la perdele si draperii. Pana si transportul la domiciliu este la un pret avantajos, atunci cand nu puteti ajunge personal pentru ridicarea comenzii.

Diego reprezinta un aliat pentru fiecare dintre noi, atunci cand vine vorba de produsele pentru amenajarea interioara a unei locuinte. Fie ca este vorba de parchet laminat, covoare, mocheta, perdele, draperii etc., casa in care locuim ne reprezinta prin aceste detalii semnificative, menite sa imbine personalitatea noastra cu aspectul uniform al decoratiunilor alese.

Am scris acest articol pentru Spring Super Blog 2016.

Share Button

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu