vineri, 5 februarie 2016

Scrisoare catre un taur

 
     Taurul este una dintre cele mai echilibrate si loiale zodii, dar si el are nevoie de indrumari. Daca te-ai nascut sub acest semn, vezi ce au sa-ti spuna astrele.

"Draga Taur,
    
      Esti o persoana serioasa si responsabila, uneori dura, si vrei sa faci totul ca la carte. Indiferent de activitatea in care te implici, nu te lasi pana nu esti sigura ca a iesit perfect. Si desi stii cat esti de valoros si priceput la toate, esti foarte modest si niciodata nu iti asumi meritele. Poate ar trebui sa ii mai atentionezi pe cei din jurul tau! Nu intotdeauna sunt atenti la lucrurile marete pe care le faci, iar asta te face sa ratezi promovari si evolutii in cariera. Nu inseamna ca te lauzi, ci doar ca prezinti faptele.
     Te multumesti cu putin si iti plac lucrurile simple, dar ar fi bine sa stii ca esti capabila sa traiesti o viata extraordinara. In cariera, poti ajunge pe culmile succesului, daca iti doresti asta. Poti avea bani, faima si putere, dar stim ca tu vrei o viata fara drama si fara complicatii, asa ca s-ar putea sa nu ai parte de ele.
     Toata lumea spune ca esti incapatanata, dar lucrurile nu stau chiar asa. Iti sustii cu tarie punctul de vedere, dar numai atunci cand ai argumente solide si cand esti sigura de ce spui. Nu te contrazici, daca nu ai idee despre ce se vorbeste, asa ca nu schimba asta la tine. Daca ai dreptate, mergi pana in panzele albe!
     Nu iti place schimbarea, iar aceasta reticenta te-ar putea face sa ratezi momente importante in viata. Multi cred ca esti lenesa si iti place prea mult confortul, de aceea nu vrei sa iesi din rutina, insa adevarul este ca iti este un pic teama. Nu iti place sa nu ai sigurante si preferi sa fii foarte buna in ceea ce stii sa faci, decat buna la ce nu stapanesti foarte bine.
     In relatiile cu oamenii nu ai foarte multe asteptari, pentru ca ii iubesti neconditionat. Vrei, totusi, sa vezi ca ceilalti nu se poarta ca si cum totul li se cuvine si iti recunosc eforturile, atunci cand faci ceva pentru ei. Atunci cand cineva nu iti place, este indicat sa il scoti din viata ta, pentru ca sunt slabe sanse ca relatia sa evolueze in bine.
Cu drag, Astrele"

     Acest articol l-am descoperit pe unica.ro si mi s-a parut interesant. Eu sunt Taur. Nu ma mandresc cu asta, pentru ca nu sunt o adepta a zodiacului si nu ma incred prea mult in prezicerile lui. Dar, pentru cine se afla sub acest semn zodiacal si citeste aceasta scrisoare, poate se regaseste. Cine stie, poate astrele s-au adunat la o conferinta si mi-au aratat acest articol pentru a-mi reaminti cum sunt. Si eu chiar pot mai mult!


Share Button

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu