duminică, 13 decembrie 2015

Cadouri pentru sarbatori si nu numai


     Sarbatorile sunt asteptate de intreaga lume de pe intreaga planeta. Fie ca vrem sau nu, sarbatorile de iarna au o semnificatie speciala pentru toti. Mai ales ca decembrie este luna cadourilor. Este luna cea mai frumoasa din an.
     Pacat ca nu mai este la fel de frumos ca in timpul copilariei, atunci cand aveam zapada din belsug de Craciun si Revelion. Dar, acest lucru nu schimba deloc datele problemei. 
     Este frumos sa daruiesti cadouri, sa vezi cum faci cativa oameni din jurul tau fericiti, chiar daca nu este un cadou scump. Pentru cateva secunde poti citi pe fata unei persoane fericire si  multumire.
     Totusi, multi sunt intr-o dilema acuta atunci cand vine vorba de cadouri. Se gandesc de la an la an ce alt cadou sa mai cumpere. Aici eu vin cu o idee originala, ieftina si utila. De exemplu, iti poti impodobi bradul cu globulete handmade origami. Poti face cadou orice obiect dorin din figurine origami, iar lista poate continua.
     Sunt multi care au incercat sa-si insuseasca acest dar al "hartiei", insa nu multi au reusit sa duca la bun sfarsit o opera de arta. Da, asta consider eu ca reprezinta origami, o opera de arta.
   De aceea, eu recomand Origami 3D si quilling pentru cat mai multe idei de cadouri pentru sarbatorile de anul acesta. Cum pretul este mai mult decat convenabil, iar ideea deja v-am dat-o, eu zic sa va ganditi putin. Sunt sigura ca cel/cea care va primi un astfel de cadou din partea voastra va fi surprins(a) si incantat(a). 


  

Comenzile se fac din timp, deoarece executia unei figurine dureaza cel putin o saptamana.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu