duminică, 3 mai 2015

CAMPANIA LYONESS


               Economiile noastre devin din ce in ce mai greu de intretinut. Salariile noastre sunt din ce in ce mai mici, iar oportunitatea de a pune ceva de-o parte devine o misiune imposibila. Insa ce ar fi daca am primi bani, pentru simplul fapt ca investim intr-o firma/agent economic? Mai explicit, ce ar fi daca ai intra intr-un hypermarket, ai achizitiona produse pentru tine, iar pentru simplul fapt ca ai investit atat in tine, cat si in hypermarket, o parte din bani sa-ti vina inapoi pe card. 

Suna destul de bine, nu? Ei bine, acum totul este posibil prin intermediul serviciilor lansate cu ceva timp in urma de Lyoness. Sistemul CashBack este acum disponibil si in Romania. Sistemul CashBack consta in investitie si in economie. De fiecare daca cand investesti intr-un hypermarket si arati cardul Lyoness, in functie de suma pe care o investesti si tipul de cumparaturi pe care-l faci, vei primi o parte din banuti inapoi pe cardul Lyoness

Banuti pe care-i poti folosi la o eventuala achizitie/investitie. Pur si simplu economisesti bani pentru ca ai investit bani. O metoda care intra in sprijinul nostru, al oamenilor de rand, care dorim sa economisim banuti pentru vremuri negre, insa nu avem posibilitatea de a o face prin salariul pe care-l obtinem. Lyoness intra in sprinjinul tau. Intra si tu pe site-ul oficial Lyoness sau pe pagina de fani a Lyoness Romania si afla cum poti intra in posesia acestui card.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu