marți, 10 februarie 2015

CAMPANIA CHIRURGIE ESTETICA


Mai sunt doar câteva luni până la apariţia verii şi, odată cu venirea acesteia, transpiraţia îşi va face simţită prezenţa. Aceasta este un “ mechanism “ declanşat de anumiţi factori care poate produce neplăceri, mai ales dacă vorbim despre o transpiraţie în exces.
Unul din factorii care favorizează transpiraţia excesivă este regimul alimentar care joacă un rol deosebit de important. Este bine să ştii că trebuie să eviţi carbohidraţii complecşi, asta doar în cazul în care transpiri mult mai mult decât în mod normal. Dacă eviţi aceşti carbohidraţi, poţi opta pentru cerealele cu conţinut ridicat de fibre. Trebuie să ştii că aptele consumat trebuie să aibă cât mai puţine grăsimi iar cantitatea de sare trebuie limitată drastic.
Trebuie să consumi alimente bogate în calciu şi să bei cât mai multe lichide.De asemenea, trebuie să eviţi să mănânci alimente cu miros “ pronunţat “, ca spre exemplu: usturoiul sau ceapa. Aceste două alimente pot da transpiraţiei un miros mult mai neeplăcut.. Dacă observăm că remediile naturiste nu sunt folositoare, este cazul să apelăm la un doctor, ca spre exemplu doctor Renert care este specializat pentru aşa ceva.
Din fericire pentru viitorul pacient aflat în impas – ca să spunem aşa – medicina modernă a evoluat şi, cu timpul, s-a găsit o soluţie pentru combaterea transpiraţiei excesive. Soluţia cu Toxină Botulinică este soluţia pentru îndepăratarea transpiraţiei nedorite! Aceasta se prepară cu doar câteva minute înainte de injectare... Este de menţionat faptul că trebuie respectatu cu stricteţe o anumită dozare a substanţei iar pe suprafaţa pielii se desenează o grilă în fiecare spaţiu “ cu probleme “.
Pacientul se află sub anestezie de scurtă durată, deoarece injectarea în zona palmelor sau picioarelor este puţin neplăcută. Sunt persoane cu o toleranţă foarte bună la durere şi persoane care suportă mai puţin aceasta.. După ce s-a injectat toxina botulinică, pe zona care a fost tratată se pune compresie răcită cu gheaţă pentru a favoriza difuziunea substanţei într-o zonă delimitată. Aceste comprese asigură obţinerea unor efecte previzibile şi, de asemenea, constante.
Rezultatele sunt vizibile în doar câteva zile şi durează aproximativ 6-8 luni. Aceste luni sunt sufieciente pentru perioada caniculelor sau căldurilor mari din timpul verii.  

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu