sâmbătă, 6 septembrie 2014

Fără titlu...numai cu subînţeles


     Aşteptare. Extaz. Nerăbdare. Frumuseţe mai mult exterioară. Determinare. Dorinţă. Agonie. Bucurie... Ciudat cum se pot îmbina toate aceste stări într-un singur trup. De fapt, combinaţia letală devine atunci când mai este un alt trup, de sex opus, care împreunează şi realizează un tot unitar. Este ceva minunat, pe lângă faptul că este şi unic.

     Nu chiar atât de unic, căci acest lucru se trăieşte de mai multe ori în viaţă, însă cu altă semnificaţie şi profunzime. Totuşi, ceva macină acest suflet brăzdat de negura trecutului sinistru şi sumbru. Există o pată neagră ce ademeneşte întreg binele spre răzbunare. Este un sentiment chiar şi de frică de a acţiona mai departe, cu toate că decizia este una fermă şi corectă. Dar tot nu este bine...

     Nu se ştie încotro se va îndrepta sentimentul de dragoste, nu se ştie către cine. Ademenirea către sufletul diavolesc constă numai într-o secundă. Chiar este foarte uşor de a ajunge la agonia perfidă ce constă în singurătate. Nu este atât de constantă clipa de fericire, pe cât ar trebui. Însă, nebunia de a face un lucru rău, dar în acelaşi timp bun, nu este departe de a se adeveri. Numai o secundă şi totul de transformă în ceva sacadat şi teribil de trăit.

     De data asta, negaţia vieţii este pe primul loc. Nu mai există spaţiu determinat de cineva, există numai dorinţa de a transforma o viaţă într-un viitor poate neprevăzut de bun. Totuşi, decizia este pe jumătate luată. Mai rămâne numai constrângerea de regret, dar va dispărea odată cu venirea fericirii. Nu va dura mult această părere de rău, poate mai puţin decât este de aşteptat, dar ceea ce contează este finalul. Cu siguranţă va deveni diferit de ceea ce era plănuit, însă aşteptările vor fi pe măsură. Acest moment este definitiv şi de neschimbat. Acest moment devine un plan de viitor pentru veşnicie. Acest moment defineşte două persoane ce s-au întâlnit întâmplător, însă împreună vor forma un tot unitar. Dorinţă există, sentimentele la fel. Piedicile vor urma să fie mereu, dar nu pentru a întrerupe firul vieţii construite după un plan bine definit.

     Acum, numai timpul poate decide cât de multă suferinţă va fi, căci fericirea şi-a clădit traseul foarte bine şi de data asta nu se mai răzgândeşte...
 
 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu