luni, 6 ianuarie 2014

Un fel de...retrospectiva


     Asa s-a mai dus inca un an din scurta noastra viata, complicata si plina de povesti. Unele ce pot fi spuse cu ardoare si mandrie, altele ascunse de gandurile penumbre ale dezastrului sentiment presarat cu ura si tristeti.
     Un an destul de bun, zic eu. Pentru mine, cel putin. Ca doar lucrurile bune nu vin pentru a fi constante. Cele rele nu pierd vremea si apar tocmai cand nu trebuie. Da' ce mai conteaza?
     Bun, anul 2013 mi-a adus ceea ce a contat cel mai mult: iubire. Da, pare prea siropos si credul, insa nu-i asa.  Dupa cum stiti, au fost articole vechi in care am scris ca ma simt mininat langa acel baiat si bla, bla, bla. Ei bine, de 9 luni nu mai spun asta. De data asta sunt convinsa. Din aprilie 2013, de cand m-am "combinal" cu el, totul s-a scimbat la mine. In bine, normal. Deja am trecut de acele copilarii si dulcegarii care imi provocau, uneori, greata. De atunci si pana acum si, sper/cred, ca si pe viitor voi fi langa el. Nu este o dragoste trecatoare, este una statornica si de viitor.
    Pe langa asta, am svut un job in vanzari de viata. Adica asigurari si alte produse de marketing. Nu a durat foarte mult, pentru ca mi-am dat seama ca nu este ceea ce caut eu. A urmat si cazarea intr-un camin studentesc. Nu am de ce sa ma plang in privita asta. Conditii sunt, liniste destul de des, prieteni mi-am facut. Cu toate ca m-am ferit intotdeuna sa locuiesc intr-un camin, mi-am dat sema ca nu este chiar atat de rau. Totu tine de fiecare cat de mult stie sa se comporte si sa aprecieze.
      In mare, anul 2013 mi-a adus lucruri bune. Evident, au fost si  momente de cumpana si tristete, insa am trecut cu brio peste ele, avand incredere ca ziua de maine va fi mai buna.
Am fost la cinema la Bucuresti de doua ori, am vizitat Brasovul si am petrecut un weekwnd in statiune la Caciulata. Apropo de Brasov, tot acolo am petrecut Revelionul. Cel mai bun Revelion de pana acum, cu siguranta. Inconjurata de oamenii care ma iubesc cel mai mult si langa care ma simt mereu cel mai bine.
     Nu stau sa insir acum toate lucrurile ce mi s-au intamplat in anul trecut. Acesta este un rezumat al celor mai importante si semnificative.
     Acum, astept sa vad ce imi rezerva anul 2014. Mi-am facut planuri pe care vreau sa le si realizez. Acum ramane de vazut.

1 comentarii:

Ciprian Enciu spunea...

La multi ani :D >:D<

Trimiteți un comentariu