miercuri, 18 decembrie 2013

Luxul potrivit


Confortul necesar necesita destul de mult timp si resurse financiare. Cu timpul, totul se scumpeste, dar se si imbunatateste. Toti ajungem in momentul in care vrem sa avem locuinta noastra in care sa traim alaturi de familia ce ne-o facem.
Piata imobiliara din ziua de astazi ofera foarte multe oportunitati din care avem ce alege. Nu este greu sa ne gasim o locuinta pe placul nostru, intrucat ofertele sunt multiple. Prin ocul in care traim ne aratam si personalitatea care doreste a invidia. Casa demonstreaza si arata totul despre noi.
Complexul rezidential Curtea Domneasca (ansamblu rezidential aflat in topul dezvoltatorilor imobiliari de caliatate din jurul Bucurestiului) ofera oportunitatea de a achizitiona o casa chiar in centrul ansamblului rezidential.  Vila de tip D, caci despre ea este vorba, face parte din proiectul vilelor aflate in acest complex. Dupa un timp, cei din ansamblu au hotarat sa ofere celor care isi doresc o casa la un pret avantajos si un confort extraordinar. Acest tip de vile au o suprafata de 150 mp, dintre care 120 mp utila.  Situat la 2.5 km de soseaua de centura, Duplexul Curtea Domneasca ofera acces catre orice zona din Bucuresti. Totodata, ofera posibilitatea de a evada in natura, data fiind locatie perfecta pentru orice plan.
Vilele de tip D si-au inceput constructia in acest an, oferind doritoilor de confort si economisire posibilitatea de a achizitiona o vila cu ajutorul Prima Casa.
Oaza de lux este acum gata si asteapta locatarii. Este un prile extraordinar de a petrece Sarbatorile intr-o vila de lux, alaturi de familie. Acum, vazand proiectul acesta, si eu imi doresc sa locuiesc in acele vile domnesti. Fie vorba intre noi, poate atunci cand ma voi muta la Bucuresti voi locui acolo. Va dati seama ca ar fi perfect pentru mine, eu fiind o iubitoare a luxului. Ehh…cine stie ce imi rezerva viitorul.

Sincer, am ramas impresionata de costul vileleor de tip D. Este chiar la indemana aproape oricui sa-si achizitioneze o astfel de vila. Doar suntem cei mai dornici de lux si liberate. De liniste si confort. Suntem in secolul in care suntem mereu pusi pe graba, iar cand vrem sa ne relaxam ne trebuie exact acel confort luxurios. Atat.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu