marți, 10 decembrie 2013

Aspiratii


Dintotdeauna mi-am dorit confortul necesar pentru  un trai decent. Posibilitatile cum au fost putine, m-am descurcat cum am putut. Greu, ce-i drept, insa am supravietuit conditiilor. Micile placer au fost oferite putin cate putin, insa indeajuns sa-mi creeze o viziune corecta asupra vietii. Gandul ca ziua de maine va fi mai grea devenea tot mai chinuitor si apasator. Speranta era singura portita ce-mi oferea supravietuirea. Chinul groaznic al lipsei banilor era din ce in ce mai teribil.
Anii au trecut si greutatile au aparut. Multi spun ca de ce ma plang atata, din moment ce ma ajuta parintii. Ei bine, parintii, mai bine zis mama, nu ma poate ajuta atat de mult. Am incercat sa lucrez in vara asta, insa nu a fost extraordinar de bine. Am fost nevoia sa imi dau demisia. Acum traiesc din bursa si din ajutorul fratilor mei. Greu, intr-adevar. Ce e mai dificil este faptul ca la facultate se cer multi bani. Zi de zi trebuie sa xeroxam cursurile si o gramada de carti. Banii nu sunt la discretie pentru a nu ma plange.
In schimb, nu-mi pierd speranta. Am avut o multifunctionala acasa, insa nu a rezistat mult. Mi-a fost de mare ajutor, intrucat nu mai dadeam banii la Xerox, ci luam bani. In timpul liceului am facut destui bani prin multe chestii cu ajutorul multifunctionalei.  
Mai am un an si jumatate si termin facultatea. Visul meu este sa merg la master la Bucuresti. Evident, costurile acolo sunt mult mai mari decat aici, la Targoviste. Nu ma da asta inpoi. De asemenea imi doresc sa lucrez, in special in presa.Nu degeaba fac facultatea de jurnalism. Cum spuneam, la Bucuresti traiul este foarte scump. Cu siguranta unde voi locui va exista o multifunctionala, intrucat voi apela la inchirieri multifunctionale Bucuresti pentru siguranta. Intotdeauna am fost de acord cu apelarea unui specialist in domeniu, de orice fel. Nu putem face noi totul de unii singuri, intrucat riscam sa dam gres.

Am toata increderea in mine ca voi reusi ceea ce imi doresc. Cu multa munca voi trece la un nivel la care ma pot stabili si imi pot permite ceea ce vreau.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu