luni, 25 noiembrie 2013

Ford B-MAX City

     
     Daca ai o familie in care mai ai si doi copii, ideal este sa ai si o maina pe masura. Nu iti poti cumpara o masina in 3 usi cand familia ta e destul de numeroasa, sau una cu 7 locuri cand ai doar 3-4 membri in familia ta. O masina potrivita pentru familiile mici este Ford-ul B-MAX City. Cu o viteza maxima de 171 km/h si cu o putere maxima de 90 Cp, aceasta este masina ideala pentru familia ta.
     In ceea ce priveste dotarile de siguranta, printre ele se numara is ABS-ul + EBD-ul, aerbagurile atat pentru soferi cat si pentru pasageri, sistemul de monitorizare a presiunii din pneuri si multe alte dotari.
Pentru cei interesati de dimensiunile acestei masini, va informam ca lungimea este de 4077 mm, latimea (cu oglinzi) este de 2067 mm, iar inaltimea de 1604.
     Daca acest model nu are anumite dotari incluse, cum ar fi carligul de remorcare, le poti comanda de la magazinele specializate.
      Recomand carlig audi Auto Hak si carlig remorcare bmw x5 Auto Hak.Recomand carlig audi Auto Hak si carlig remorcare bmw x5 Auto Hak.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu