luni, 22 aprilie 2013

Alertă pe Facebook

     Facebook-ul esta tare la modă în zilele noastre. Nu ai Facebook, nu exişti! Şi cum toată lumea adoră să-şi pună tot felul de statusuri cât mai sofisticate, iată peste ce am dat zilele trecute, ăsta fiind doar unul din multele cazuri de acest fel: "Când vrei să faci gelos pe cineva, fao cu cap, pentru că alt fel gelozia să transformă în ură."
      După ce că la gramatică este praf, tipul care a scris asta mai are şi poze de cocalar. Normal că nu m-am putut abţine şi l-am corectat într-un comentariu, dar nu s-a simţit băiatul să corecteze. Mai mult, a şters direct postarea, întrucât am căutat astăzi pentru a-i face un prinţ screen ca să am dovada clară.
      Am observat că e plin Facebook-ul de asemenea greşeli, iar dacă încerci să le arăţi cum e corect, sar cât colo că de ce faci asta. Până la urmă este o reţea de socializare care ar trebui să fie mai serioasă, dar se pare că a început să devină pe zi ce trece plină de "piţipoance" şi "cocalari" care îşi pun tot felul de nume ciudate. Ori, le e cumva ruşine cu numele pe care îl au în buletin/certificat de naştere?
     Ca să nu mai zic cum pocesc şi biata limbă engleză, deoarece mulţi se dau mari ca ei ştiu foarte bine această limbă, iar când vezi ce postează te iei cu mâinile de păr.
     Chiar dacă se spune că Facebook are cei mai mulţi utilizatori, aceştia nu reprezintă nimic pentru ceea ce ar trebui să însemne această reţea. Mai bine ar avea puţini, dar buni.


1 comentarii:

Ciprian Enciu spunea...

Din pacate si aici gradina lui Dumnezeu e mare :)) zi faina sa ai :)

Trimiteți un comentariu