sâmbătă, 2 februarie 2013

Pantofii de Mireasă: Tendinţe Vechi şi Noi




Rochia de nuntă este de departe elementul-cheie de fashion pe care îl caută toate miresele, de la cele tradiţionale până la cele moderne. Excepţie de la regulă fac doar cele din categoria de femei care sunt îndrăgostite în mod exclusiv de pantofi.

Dorinţa de a găsi ceva unic şi potrivit cu stilul lor vestimentar este singurul criteriu după care se ghidează astăzi miresele noastre. În materie de pantofi de mireasă, magnetul care atrage privirile este cu siguranţă tocul Sunt multe magazine de încălţăminte online de unde le puteţi cumpăra.

Pantofi fără toc

De remarcat este faptul că se poartă acum toate tipurile de tocuri, începând cu cele clasice, medii şi încheind cu cele de tip „cui” sau platformă. De credeţi sau nu, pantofii de mireasă cu talpa joasă au ajuns şi la noi. Este o modă acerbă să porţi pantofi eleganţi fără toc. Care dintre doamnele de vârsta a treia a mai auzit de pantofi de seară fără nici un pic de înălţime?

Ei bine, nu trebuie să vă miraţi foarte mult de această nouă tendinţă, dat fiind faptul că tocurile înalte sunt deja subclasate de cele joase şi medii în rândul celor mai tinere domnişoare. Mireasa care apreciază confortul în egală măsură cu eleganţa va căuta întotdeauna ceva uşor de purtat. Tocurile minuscule apărute recent fac un interesant contrast cu platformele şi tocurile „stiletto” care au fost la modă până nu demult. Ele sunt ideal pentru seara, atunci când mireasa doreşte să danseze, şi să se mişte liber printre mesele invitaţilor.


Pantofi cu toc înalt

Multe femei consideră pantofii cu toc înalt un must-have pentru o ţinută formală sau doar mai elegantă decât de obicei. Dacă te numeri printre cele care nu concep să îmbrace rochia de mireasă fără perechea de pantofi cu toc ultra-inalt preferată, atunci te vei bucura de numeroase idei la acest capitol.
Pantofii înalţi rămân mereu în vogă, indifferent de anul nunţii tale. Alege-i cu încredere în funcţie de lungimea, materialul şi culoarea rochiei. Pentru un look coerent, te sfătuim să selectezi cu mai multă grijă textura. De exemplu, dacă ai o rochie de dantelă, caută pantofi cu accente din acest material. Dacă porţi ceva din satin, mizează pe acelaşi material şi pentru pantofi.
Pantofi de nuntă Rosa Clara

Este recomandabil a se vedea noua colecţie de pantofi pentru mirese semnată de Rosa Clara. Brand-ul spaniol a hotărât să producă şi pantofi pentru viitoarele mirese care vor un look perfect asortat. Colecţiile de rochii de mireasă sunt remarcabile prin propunerile de înaltă calitate şi ultra-femininitate. Pantofii promovaţi de acest designer sunt cel puţin la fel de încântători în ceea ce priveşte croiul, materialele (mai ales detaliile din dantela) şi culoarea alb-impecabila. De asemenea multe magazine cu haine online comercializează astfel de produse.

Balerinii, pantofii cu şiret sau fermoar şi pantofii inspiraţi din modă vintage sunt doar câteva exemple de modele pe care mireasa contemporană le poate urma. Catifeaua, modelele cu accente florale şi imprimeuri colorate, designurile stil baroc şi printurile de piele de animal sunt de asemenea la mare căutare. Nu ezită să răsfoieşti prin mai multe colecţii online sau magazine pentru a găsi perechea care te poate duce până la altar!



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu