luni, 10 decembrie 2012

EMOtions

     Nu sunt o fire constantă în sentimente. Azi te plac, mâine te văd ca pe un duşman. Sunt mai rău ca vremea când se schimbă. Atunci când este cald, eu sunt rece. Când este frig, eu sunt de gheaţă. Nu pot să fiu acea fată bună care îţi oferă numai clipe de vis. Este imposibil pentru mine să fiu bună. Cel mai rău este faptul că îmi dezamăgesc prietenii, dar dacă ajung să mă cunoască îndeajuns de bine îşi vor da seama că nu au ce să-mi reproşeze. Pe scurt, nu's făcută să fiu aşa cum vor alţii. Mie îmi place de mine, de ceea ce pot şi vreau să fac. În ultimul timp, am tot avut impresia că toată lumea aşteaptă de la mine numai fapte bune, recunoştinţă şi ajutor. Nu sunt mama Omida să le ştiu/fac pe toate. Sunt un simplu om cu dorinţe şi aspiraţii, care are curajul  îndeajuns de mare pentru a păşi într-o lume nebună ce critică orice/pe oricine, la orice pas.


3 comentarii:

Zdwuby spunea...

Fiecare are propriu mod de a gandii si propriul stil de a actiona:p Daca cineva iti este prieten inseamna ca a realizat asta si te'a acceptat asa cum esti:)

Ciprian Enciu spunea...

Rea te-a mai facut mamica ta :D :)) e foarte bine ca stai ferma pe pozitii :)

Unknown spunea...

@Zdwuby
Suntem liberi in a ne arata fiecare felul nostru de a fi, iar cei din jurul nostru trebuie sa se obisnuiasca cu noi asa cum suntem.
@Ciprian Enciu
Asa voi fi mereu, ferma pe pozitii si gata de atac:))

Trimiteți un comentariu