sâmbătă, 29 decembrie 2012

De ce nu îşi lasă femeile bărbaţii la bere?

     Bărbaţii au întotdeauna impresia că femeile sunt împotriva lor. Nu e deloc aşa. Am de gând să explic cea mai des întâlnită problemă dintr-un cuplu, atunci când bărbatul vrea să iasă cu prietenii în oraş la o bere sau orice altceva, iar femeia de lângă el e împotrivă. Cei mai mulţi dintre masculi au în ei convingerea că  partenerele le interzic aceste ieşiri din cauza geloziei, a orgoliului. Ehh, dacă ar ştii ei cât de mult se înşală în privinţa aceasta. Motivul pentru care nu le permite aceste ieşiri este grija lor constantă pentru partenerii lor. Femeia se gândeşte întotdeauna la binele celui de lângă ea.
     Se gândesc că dacă ei vor ieşi la renumita bere cu prietenii sigur vor uita numărul paharelor, se vor îmbăta, vor veni acasă abia ţinându-se pe picioare şi cu ficatul distrus. Păi, nu este de admirat atunci grija fameilor pentru sănătatea bărbaţilor? Eu zic că da. Şi apoi mai e şi problema că sigur vor cheltui mulţi bani, iar în zilele de astăzi trebuie să fii mai chibzuit.
     Părerea mea e că se exagerează mult în cadrul cercurilor de bărbaţi cum că femeia este cea mai rea pentru că nu îşi lăsă partenerul să iasă în oraş cu băieţii. Dragilor, apreciaţi mai mult grija pe care o au femeile pentru voi, pentru sănătatea şi siguranţa voastră.;)


2 comentarii:

Zdwuby spunea...

La multi ani :) Sper ca ai inceput bine 2013 si anul asta sa realizezi tot ce iti propui :)

Unknown spunea...

La multi ani! Chiar mi.am propus multe si vreau sa realizez mult mai multe.:-*

Trimiteți un comentariu