miercuri, 28 noiembrie 2012

Cum să pui la zid secretarele?


     Aşa cum am povestit în postarea aceasta, secretarele sunt o problemă în mai toate instituţiile. Se cred superioare şi atotştiitoare. În schimb, se întreabă una pe cealaltă cum se rezolva o problemă de administraţie.
     Pot spune că ieri am avut o satisfacţie foarte mare în legătură cu aceste persoane, puse în funcţia de secretară. Nu voi intra prea mult în detalii, voi rezuma doar cum am reuşit să le pun într-o lumină proastă în faţa superiorilor. Astfel,  luni după-amiază am fost sunată de către secretara facultăţii că trebuie să îmi completez dosarul de bur ă cu un act în original, întrucât nu se primesc xerox-uri (în condiţiile în care fratele meu a depus acelaşi dosar, cu aceleaşi acte şi nu a întâmpinat nicio problemă). Nu am putut să mă duc în acel moment, deoarece nu aveam actul respectiv la mine şi a rămas să îl aduc marţi de dimineaţă. Toate bune şi frumoase. Mă duc la secretariat, îi aduc aminte cine sunt şi ce vreau(după ce am aşteptat să îşi arate uneia-alteia diverse parfumuri noi). Mi s-a răspuns că dosarele au fost duse la Rectorat şi va trebui să mă duc eu personal acolo să caut o doamnă care mă va rezolva. Am înghiţit în sec şi m-am dus la Rectorat. Acolo am găsit-o pe doamna la care am fost trimisă şi i-am explicat problema. Evident, a sunat la secretariatul facultăţii unde învăţ să se convingă. Nu vă spun cât de prost s-au simţit scumpele secretare când au fost făcute incompetente si comode, deoarece doamna aceea nu avea nicio legătură cu dosarele de bursă. Am fost apoi trimisă la D-l Prorector pentru a rezolva în sfârşit problema. Acesta, la fel de indignat de comoditatea secretarelor, mi-a spus că nu era necesar originalul acelui act, doar trebuia scris pe xerox "conform cu originalul" şi semnat, propunându-mi apoi să le dăm afară pe secretare şi să le iau locul. Deci, am avut aşa o zi fericită văzând cum au fost luate la rost aceste "dive" ale administraţiei de către chiar superiorii lor. Sunt curioasă cum vor reacţiona când vor da ochii cu mine pentru ce le-am făcut.:))

6 comentarii:

Zdwuby spunea...

Foarte bine le'ai facut>:) cat despre curiozitatea ta..eu sunt de parere ca o sa'ti arunce niste priviri "prietenoase" si din fericire pentru tine sper sa nu aibe raze laser in privire pentru ca altfel o sa cam mancam coliva...:)) oricum inca o data felicitari pentru ca le'ai dat cateva palme la figurat :x

Unknown spunea...

@ Zdwuby
Sper sa nu le iasa flacari pe nari:)) In orice caz, data viitoare cand voi mai avea nevoie de ele stiu cum sa procedez, mi-am planificat o strategie;)

Ciprian Enciu spunea...

Nici nu vreau sa aud de aceste persoane ...mi-au mancat zilele :))

Unknown spunea...

@ Ciprian Enciu
Total de acord...dar ce nu inteleg eu este motivul pentru care se comporta asa. Cred ca voi ramane cu dilema asta.

Ciprian Enciu spunea...

Foarte simplu....pentru ca ele cred ca sunt DUMNEZEU PE PAMANT :D :))

Unknown spunea...

@ Ciprian Enciu
Dumnezeu e femeie?:))

Trimiteți un comentariu