marți, 4 septembrie 2012

De ce Jurnalism?




     În ultima vreme am tot fost întrebată unde sunt la facultate, de ce am dat acolo, unde vreau să ajung cu meseria asta? Sincer, m-am cam săturat să dau atâtea explicaţii în privinţa asta. Aşa că am să explic şi aici cum stă treaba cu Jurnalismul.
     În clasa a 12-a ne întrebau toţi profesorii unde vom da la facultate. Pe acea vreme nu eram prea hotărâtă, aveam multe idei în cap. Nici în ultimul moment nu am fost 100% hotărâtă, pentru că aşa sunt eu de obicei, mă întorc în ultima clipă şi fac altceva. Dar să revenim. Ideea cu Jurnalismul am avut-o în ultimele luni de liceu când am văzut că nu îmi va aduce prea multă satisfacţie alt domeniu în care vroiam să intru, cum ar fi Automatică, Psihologie sau Litere. Iniţial am vrut să bag două dosare, unul la Jurnalism şi altul la Automatică, dar în final am lăsat doar pentru Jurnalism. Mi-a fost puţin teamă că nu voi intra la fără taxă dar norocul a fost şi de data asta de partea mea. Cred că îmi va fi bine aici, nu văd de ce nu. Adică văd cum au trecut alţii care habar n-aveau ce căuta pe acolo şi eu nu pot? Normal că pot!:D
     Deci, ca să lămurim problema. Am dat la Jurnalism în primul rând pentru că nu mi se potrivea altceva, iar în al doilea rând pentru că mi-ar plăcea să lucrez la radio sau ziar. Rămâne de văzut mai întâi cât de bine voi trece de perioada facultăţii, apoi ce îmi rezervă viitorul.

3 comentarii:

Ciprian Enciu spunea...

Sper sa te vad pe la Antena 3 Antena 1 ...iti doresc mult succes in ceea ce faci >:D<

Zdwuby spunea...

Ai zis ca ai vrea sa lucrezi la radio sau ziar...eu imi doresc sa te vad la TV:) sau daca nu...macar la radioZU :d ...Mult succes:)

Unknown spunea...

@ Ciprian Enciu
@ Zdwuby
Multumesc pentru incurajari! Cu siguranta voi incepe de jos pentru a ajunge undeva sus, dar promit ca ma voi tine de treaba!

Trimiteți un comentariu