duminică, 13 martie 2016

Secretul frumusetii romancelor prin Farmec



Despre frumusetea romancelor s-au tot vehiculat diverse mituri si presupuneri. Subiectul acesta starneste de fiecare data curiozitati din partea celor care vor sa afle adevaratul secret prin care femeile sunt atat de frumoase. Ei bine, totul porneste de la un singur cuvant: Farmec.


Ca orice femeie, am avut probleme cu tenul inca de la o varsta frageda. Am incercat tot felul de tratamente, insa cu greu am depasit aceasta situatie. Pielea mea este foarte sensibila si nu de putine ori am atras asupra tenului iritatii si alergii. Mai ca intrasem intr-o panica si o depresie nebuna. Eram invidioasa pe cele care aratau atat de bine, chiar daca nu foloseau fond de ten sau alte produse cosmetice care sa acopere acneea. Am ajuns sa consult si un doctor dermatolog si tot era in zadar.
Chiar daca am descoperit tarziu secretul frumusetii oferit de Farmec, nu imi pare rau. Gama larga de produse de la Gerovital Plant mi-a luminat fata atat la propriu, cat si la figurat. Nu mai pierd timpul in fiecare dimineata, incarcandu-mi tenul cu fond de ten si pudre. Las ca produsele Gerovital sa-si faca treaba, iar pielea poate sa respire cat trebuie.
Evident, nu am vazut rezultatul din prima zi si nici nu m-am panicat in privinta asta. Dar, nici nu am asteptat o perioada lunga ca sa sa vad cum o singura crema pe care o folosesc in fiecare seara si-a facut efectul pozitiv asupra tenului meu.
Eu folosesc aceasta crema nutritiva cu multivitamine, bogata in substante nutritive si potrivita pentru ingrijirea pielii fetei si gatului. Cum zilnic am parte de o activitate continua, apare si stresul. Acesta are ca efecte adverse deshidratarea tenului, iar atunci eram nevoita sa apelez la machiaj mai mult decat era nevoie. Uleiul organic din flori de mac prezent in compozitia cremei imi protejeaza tenul de astfel de probleme, hidratand vizivil pielea si oprind aparitia imbatranirii premature.

Dintotdeauna am fost impotriva celor care apeleaza la diverse tratamente care nu fac altceva decat sa ingreuneze activitatea normala la pielii. Uneori, aceste tratamente sunt si costisitoare si inutile. Naturaletea dezvolta o frumusete exterioara imbinata cu cea interioara. Suntem frumoase chiar si fara machiaj. Trebuie doar sa alegem produsele potrivite pentru a demonstra acest lucru.
Secretul frumusetii romancelor este oferit de Farmec, alaturi de un stil de viata echilibrat. Produsele Gerovital Pant sunt cu siguranta alegerea nr. 1 a romancelor pentru a demonstra ca ele sunt cele mai frumoase.


Am scris acest articol pentru Spring Super Blog 2016.



Share Button

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu