sâmbătă, 20 septembrie 2014

Final. Simplu.

     O sticlă de vin roşu în faţa ei, două pahare...unul plin şi altul gol, mult fum şi multă durere. Exact. Durerea aceea pe care ştia că o va resimţi, însă era şi premeditată. Ştiută de la bun început, durerea a început să-şi clădească făgaşul sufletului pierdut în negura trecutului sumbru. Nu a fost deloc simplu să atingă apogeul fericirii, însă atât de simplu s-a şi distrus totul. Absolut totul...

     Nimic nu a mai fost la fel de mult timp, de prea mult timp, chiar. Şi ea nu a ştiut că poate face atât de mult rău printr-un simplu cuvânt: Adio!

     Sfâşietor de necrezut, sufletul ei a zburat către al lui într-o fracţiune de secundă. Nimic mai mult. Era de ajuns o singură privire şi o atingere a buzelor că ei să redevină un singur suflet, un singur trup. Însă, nenorocita viaţă, determinată de o soartă cruntă, au făcut ca viitoarul să se curme în punctul critic. Nimic nu a mai fost destul de puternic pentru e reîntregi iubirea, care se credea a fi eternă. Nimic nu poate dura prea mult. Până şi fericirea durează câteva clipe, iar iubirea numai 3 ani, vorba autorului care a scris cartea cu numele acesta.

     Ei nici măcar nu au ajuns să aibă această limită de zile, a durat prea puţin, deşi planurile erau măreţe. Din păcate, răspunsul de adio la insistenţele lui a fost limitat de alte cuvinte. Nimic nu se mai putea face. Fiecare şi-au ucis sufletele reciproc, fără resentimente...
 
 
 

1 comentarii:

Coltisor de Rai spunea...

Bună,
Vino și ia gratuit imagini animate gif, foarte frumoase pentru blog: flori, fluturi, pești cu acvarii, crăciun, anul nou, halloween, cascade, animale, păsări, romantic, muzică, relaxare, sport, mașini, medical, natură, copaci, plante, animații de sărbători, oameni, etc.
Colțișor de Rai
Flori Imagini Mișcătoare Gif
3D Animated Gifs
Valy

Trimiteți un comentariu