joi, 19 septembrie 2013

Destinul lui [part I ]



            Deja e trecut de miezul noptii. Galagia persista si, parca, nu mai inceteaza. Peste tot exista doar aceeasi atmosfera morbida si fara rezolvare. Nimeni nu mai termina de zis ceea ce incepe. Frazele sunt scurte si fara inteles. Toti sunt cuprinsi de aceeasi stare. Fara rezolvare. El sta singur. Fumeaza tigara dupa tigara. Nu se gandeste decat la ea. In toata galagia existenta, gandurile lui sunt calme. Singuratatea apasatoare si-a gasit locul cautat dintotdeauna. Gandurile sunt singurele soapte pe care el le aude. Tot vacarmul de afara nu conteaza pentru el. Lumea lui este deja prea aglomerata de suspinuri, fum si resentimente. Isi dorea sa fie si ea langa el, sa-i mangaie fruntea plina de sudoare si sa-i sarute ochii inlacrimati. Amintirea ei persista atat in mintea lui, cat si in tot spatiul in care ea si-a lasat urma prin diferitele gesturi, lucruri. Nu mai are putere sa se ridice din pat. Este acaparat de trecut. Acel trecut plin de momente fericite si de iubire suprema. Ea era acel ceva care il transforma dintr-un om plin de griji, intr-unul minunat. El inca nu vrea sa constientizeze ca ea nu mai vine langa el seara sa-l sarute de noapte buna, sa-i spuna cat de mult il iubeste. El vrea sa o astepte, desi ea nu mai vine. El o vrea pe ea, doar pe ea.
            Intr-un final, adoarme. Vacarmul de afara tot nu a incetat. El insa a adormit ascultand melodia lor, melodia pe care ei au dansat prima data. Se vede pe chipul lui ca doar in vis este fericit. O viseaza pe ea. O viseaza fiind langa el. O viseaza mai frumoasa decat era. Nu e prima data cand o viseaza. In fiecare seara i se zareste zambetul pe buze. In vis, ea este perfecta. Este femeia de care el s-a indragostit. O iubeste si o va iubi mereu. Nimeni nu-i poate lua locul. Este dragostea vietii lui si fara ea el a ramas singur, chiar daca este inconjurat de oameni buni.
            Chiar daca a dormit putin, dimineata l-a prins fericit. Insa, acest moment nu a durat mult. Si-a dat seama ca este inca o zi la fel ca toate cele de pana acum. Nimic nu se va mai schimba. Viata lui nu mai este ca si atuinci cand era si ea langa el. El ramane tot singur. O asteapta...macar in vis.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu