joi, 11 iulie 2013

Ce-şi mai doresc femeile?


     Pe lângă truse de machiaj, bijuterii, pantofi, flori sau rochii, femeile îşi mai doresc şi altceva. Bine, acum bărbaţii vor urla/ţipa/sări în sus de nervi, însă nu este cazul. Despre această dorinţă (nu ultima) pot spune că este implicată atât femeia, cât şi bărbatul în egală măsură. Deci, femeia îşi doreşte în plus de aspectul fizic propriu, un confort în locuinţă, un loc în care să se regăsească, oaza ei de refacere în fiecare zi.
     Ei bine, femeia îşi doreşte o locuinţă decentă, însă cu foarte mult gust. Această locuinţă trebuie să fie micul ei Paradis, locul în care se poate relaxa în voie alături de familie, într-o linişte ce îi încarcă bateriile. Femeia doreşte ca, atunci când vine acasă de la serviciu să fie cuprinsă imediat ce calcă pragul casei de o atmosferă primitoare, caldă şi să o facă astfel să uite de toate problemele zilnice de la serviciu. Locuinţa în care trăieşte o femeie, fie apartament sau casă, trebuie să fie cât mai plăcută ochiului critic. Asta pentru că ea îşi exprimă feminitatea prin fiecare obiect decorativ găsit în cel mai ascuns loc.
     Evident, bărbaţii pot avea un cuvânt de spus în acest caz, însă ei de fiecare dată se dau mai mult în spate, angajând un agent imobiliar pentru a-şi satisface consoarta. Da, am întâlnit un caz în care un cuplu îşi căutau un apartament în care să locuiască şi, pentru că nu s-au înţeles în gusturi şi preţuri, cei doi au angajat o agenţie imobiliară Bucureşti, scăpând astfel de un stres în căutarea unei locuinţe favorabile pentru amândoi.
Bineînţeles, o agenţie imobiliară te scapă de mai mult timp pierdut în vizitarea câtorva locuinţe. Întotdeauna oricine vrea să cumpere un apartament sau o casă trebuie să consulte un specialist. 
     Revenind la problema "Ce-şi doresc femeile?" le dau bărbaţilor un pont. Atunci când se decid să locuiască împreună cu partenera lor, trebuie să facă tot posibilul ca acea locuinţă să fie pe placul ei, întrucât nu este exclus ca într-o zi să vă treziţi cu casa în renovări, pentru că partenerei nu îi plăcea stilul în care era decorată. Aşadar, aveţi grijă voi, bărbaţii, cum satisfaceţi plăcerile partenerei cu privire la căminul conjugal.:D

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu