miercuri, 24 iulie 2013

Caut apartment şi nu găsesc! Toţi agenţii imobiliari să apeleze la mine!

     
     Există un moment în care treci de vârsta la care mai depinzi de părinţi. Ajungi în momentul în care vrei să te afirmi, să te descurci prin forţele tale proprii. Acest moment nu durează mult, însă depinde cum treci peste el. 
     Peste o astfel de situaţie a trecut zilele trecute un prieten foarte bun de-al meu. Înscris la Universitate în     Bucureşti, a decis că nu mai este cazul să stea la cămin în toată dezordinea şi gălăgia. A decis să-şi caute un apartament în care să locuiască singur, să fie doar el cu gândurile lui, uneori murdare. :D
     Bun, a cumpărat un ziar în care spera să găsească ceva bun în condiţii, dar şi la preţ. Nu s-a oprit doar la un ziar, întrucât piaţa imobilialelor este foarte bogată în oferte. Cum toate anunţurile de vânzare apartament erau foarte atrăgătoare, a hotărât să se ducă la faţa locului să vadă ce şi cum. 
     După cum mi-a povestit, preţurile sunt avantajoase, iar condiţiile nemaipomenite. Având în vedere că în Bucureşti ofertele se bat de cele mai multe ori cap în cap, eu l-am sfătuit să nu se grăbească. În astfel de situaţii, hotărârea nu trebuie luată instant, la prima vedere. Consider că până şi consultarea unui agent imobiliar este benefică. În orice caz, o astfel de hotărâre necesită un timp de gândire. Până la urmă, este locul în care îţi petreci nopţile şi puţin din timpul zilei, astfel încât trebuie să fie pe placul tău. 
     Locuinţa trebuie să fie oaza ta de relaxare. Sper ca mon ami să-şi găsească locuinţa perfectă pentru a nu se mai plânge de condiţiile din căminul studenţesc.

1 comentarii:

Ender spunea...

Sincer, ma aflu in aceeasi situatie, planuiesc sa mai indur cateva luni de camin apoi sa caut spre marea aventura in a gasi un loc linistit. Sincer, e bun sfatul iun agent imobiliar este chiar ok, fiindca poate sa iti zica toate plusurile si munusurile din start.

Trimiteți un comentariu