marți, 11 iunie 2013

Pro sau contra frumuseţii



     Pentru noi, femeile, epilarea este încă o problemă chiar existenţiala aş putea spune . Pe lângă multele probleme cu care ne confruntăm, în comparaţie cu bărbaţii, trebuie să şi arătăm bine în toate privinţele. Eu una, epilarea o consider o mare necesitate, însă mă apucă şi groază când ştiu că trebuie să fie şi realizată. 
     Am o prietenă care a apelat la epilare definitivă, tocmai din cauză că nu mai rezista să facă acest lucru des. De aceea a apelat la epilarea cu laser, pentru că mulţi ani de acum înainte să stea liniştită. M-ar tenta şi pe mine astfel de metodă, întrucât este mult mai eficientă, astfel mai scap de grijă, mai ales când sunt grăbită să plec la un party şi aşa economisesc din timp.
     Bineînţeles, bărbaţii nu au această problemă, ei strâmbă din nas chiar şi atunci când le spunem să se bărbierească. Dar noi câte nu facem ca să arătăm bine în faţa lor? Din acest punct de vedere, femeile trebuie apreciate mai mult. Plus că femeile au "obligaţia" de a fi şi cele mai bune bucătărese, iar atunci când ies din casa nu trebuie să arate că a stat toată ziua în bucătărie. 
     Eu sunt pro epilării definitive, deoarece este o metodă eficientă de a mai scăpa de o grijă.
     O zi bună vă doresc, mai ales că a dat şi soarele! ;)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu