sâmbătă, 2 martie 2013

Rasism 100%


     Nu ştiu dacă e bine sau nu, dar e alegerea mea să urăsc din ce în ce mai mult ţiganii. De ce? Pentru că se dau drept ceea ce nu vor fi niciodată.
     Vineri mi-a fost alimentată ura împotriva lor cu un incident foarte neplăcut. Stând în gară la casa de bilete pentru a-mi lua abonament, "una de-a lor" a venit chiar lângă mine şi se tot plângea la mine să-i dau 1 leu. Nu am băgat-o în seamă, nu am scos nici măcar o vorbă (chiar dacă unele cuvinte mă gâdilau sub limbă). Am stat cam 10 minute, deoarece tanti care trebuia să-mi elibereze abonamentul trebuia să-şi pupe colegii care o serveau cu bomboane şi mărtişoare. Bun. Nu vreau să spun cât de insistentă a devenit "nenea cerşetoarea" când mi-a văzut hârtia de 50 de lei cu care plăteam abonamentul.
     Nu s-a simţit nici măcar atunci când un barbat i-a făcut semne să plece de lângă mine. Asta nu a fost nimic pe lângă marele blesteme ce s-au năpustit asupra mea din gura ei. Nu pot reproduce aici cuvintele, dar vă daţi seama că nu a fost ceva frumos. Plus că apoi tot striga după mine şi mă tot înjura.
     Acum, cum să mai fiu eu îngăduitoare cu aceşti ţigani? Ca să nu mai spun că tot vineri dimineaţa s-au urcat în tren vreo 10 care m-au făcut să-mi fie rău pentru că au infectat vagonul şi simţeam că nu mai am aer. Nu pot să fiu bună cu ei, nu-i suport în preajma mea şi nimeni nu mă poate convinge că merită trataţi altfel.

1 comentarii:

Vioreld spunea...

Idem! Cersesc cate un leu dar si-au facute palate si isi atarna "kilele" de aur la beregata.

Trimiteți un comentariu