sâmbătă, 23 februarie 2013

Next problem: Luna Femeilor



Încă puţin şi se termină cu toată brambureala asta cu "luna dragostei". Ahh...abia aştept să nu mai aud pe toate posturile de radio şi televiziune cum fac atâta tam-tam pe baza acestor sărbători. Dar staţi că sărim din lac în puţ. Se termină ea luna dragostei, dar vine luna femeilor. Altă bătaie de cap, mai ales pentru bărbaţi. Săracii, chiar o să-mi fie milă de ei. Acum chiar că or să fie obligaţi să le ia partenerelor măcar un mic mărţişor. Dar nu, că ele nu se mulţumesc doar cu atât. Ele vor flori, cadouri scumpe etc. De-ar ştii ele cât de mult se străduiesc ei să le fie pe plac în această lună. Trebuie să zâmbească atunci când le oferă cadoul, chiar dacă ei gândesc: na! acum să mă laşi în pace să mă uit liniştit la meci:))

Bun, să devin mai serioasă. Luna Mărţişorului e ok din partea mea. Intotdeauan mi-a plăcut să primesc mărtişoare că deh, sunt atât de drăguţe încât am o colecţie întreagă, încă de la grădiniţă le tot strâng. Ce mă deranjază e cu ziua de 8 martie. Ar trebui să fie ziua mamei nu? Bun, atunci de ce se tot dau cadouri tuturor femeilor, chiar dacă nu ai nimic cu ele din punct de vedere al rudeniei? Încep să fiu cam învechită în tradiţii sau pierd ceva ce ar trebui să ştiu? Adică, eu ar trebui să-i fac cadou în acea zi mamei mele, nu vecinei că îmi aduce lapte în fiecare zi, de exemplu. Treaba asta cu cadoriseala a început să fie una mai mult must be, decât una simţită.
Sfat pentru băieţii care mă cunosc: nu aştept mărtişoare de 1 martie pentru că aşa e tradiţia, pe care eu am început să o numesc obligaţie. Degeaba te prezinţi la mine cu un mărţişor şi a doua zi treci pe lângă mine fără să mă bagi în seamă. Mă rog, am multe gânduri negative în legătură cu aceste zile. 
Acum să ies puţin din subiect şi să dau o veste foarte bună: am luat toate examenele din acest semestru şi mi-am primit şi un foarte frumos ceas vintage de gât. Hai că începe să-mi meargă bine şi mie.
Weekend plăcut!

3 comentarii:

Zdwuby spunea...

Eu o iau invers...Felicitari pentru sesiunea reusita:* si unde sunt pozele cu ceasul?:-w
Asaaa si acum partea centrala...tie nu prea iti place sa primesti cadouri, nu?:)) Ai dreptate cu 8 martie intr'o oarecare masura...dar sunt niste mici divergente unii zic ca ar fi ziua femeii altii ziua mamei...

Unknown spunea...

@ Zdwuby
Eu sunt moarta dupa cadouri, dar nu.mi plac astea fortate...adica apreciez mai mult un cadou dat intr-o zi obisnuita decat in zilele de care am tot zis...poze cu ceasul vor urma cu siguranta, fii cu ochi pe facebook:-P

Ciprian Enciu spunea...

Felicitari pentru sesiune buna :P ar fi interesant daca ai face si un articol despre cadoul tau ;)) zi faina sa ai :P

Trimiteți un comentariu