miercuri, 30 ianuarie 2013

STF Viaţa!



O provocare. Exact aşa am luat propunerea de a face un articol review asupra site-ului STFViaţa.com. Există şi un concurs, motiv  pentru care am acceptat provocarea mai mult decât încântată. Evident, nu m-am putut opri doar la site-ul în sine. Am dezvoltat pe scurt şi conceptul de viaţă, în opinia mea.

Viaţa este un cumul de evenimente şi trăiri, pe parcursul cărora o fiinţă trece prin mai multe etape, fiecare etapă având un grad mai mare sau mai mic de dificultate ce trebuie depăşit. Trăim înconjuraţi de oameni  a căror vieţi se împletesc cu a noastră într-un mod unic.
Aşa cum afirmă şi Victor Hugo, “Viaţa-i o glumă serioasă.” Având în vedere toate aspectele vieţii, toate momentele frumoase, placute sau mai puţin placute, site-ul STFViaţa.com vine într-un fel în ajutorul oamenilor. Cum face site-ul acest lucru? Ei bine, încă din luna noiembrie 2012, STFViaţa.com a dat frâu liber oamenilor din întreaga ţară în a-şi exprima într-un mod firesc şi propriu lucrurile prin care trec zi de zi. Acest site ajută fiecare persoană să-şi exprime mulţumirea/nemulţumirea faţă de orice. Aceste anecdote şi povestiri scurte vor fi publicate pe site, evident după o moderare a acestora de către admini.
Ştim cu toţii că viaţa nu este exact aşa cum o vedem la televizor, ea este mult mai complicată şi
plină de greutăţi. Pot spune că STFViata.com reprezintă culisele vieţii fiecaruia, unde îşi lăsă deoparte toate temerile şi se exteriorizează, povestind ce moment neplăcut i-a stricat ziua.
Aceste povestiri, pentru a putea fi luate în considerare, trebuie să înceapă cu “Azi” şi sa se termine cu STFViata”.
Orice vizitator poate vota fiecare povestire în parte în două moduri diferite: “Da, ai o viaţă de căcat” sau “Îţi meriţi soarta”.
În opinia mea, STFViata.com este un site de exteriorizare a sentimentelor ce ne apasă, a nenorocirilor zilnice, având doză de umor necesară pentru a depăşi un moment prost. Aşadar, atunci când întâmpinaţi un moment care v-a perturbat liniştea, accesaţi STFViata.com şi eliberaţi-vă de tot ce  vă enervează fără nicio reţinere. Aici puteţi fi voi înşivă, fără să vă feriţi de nimeni.
Şi nu uitaţi, viaţa este o stradă înfundată.

4 comentarii:

lukasz spunea...

Tare asta :D

Robert spunea...

Sunt momente in viata cand totul ti se pare perfect, dar dintr-o data totul se naruie si nu sti ce poti sa mai faci ca sa-ti revii, daca nu ai un prieten caruia sa ii spui off-ul tau. Cred ca acest site este cel mai la indemana. Il recomand. Seara buna!

Pauza De Tigara spunea...

O sa il i-au in vizor.. multam de recomandare

Anonim spunea...

Foarte tare!.................:P

Trimiteți un comentariu