joi, 3 ianuarie 2013

Romtelecom VS. PRO TV



     Se pare că lupta dintre cablişti şi posturile tv continuă, asta după ce povestea cu cei de la RCS-RDS se repetă, însă are alţi protagonişti. Se pare că negocierile celor de la Romtelecom nu au dat rezultate în confruntarea cu cei de la ProTv.S.A. cu privire la continuarea difuzării celor 11 canale TV ale grupului, pe platformele de televiziune ale Romtelecom. Nu s-au înţeles, aşa că Romtelecom a scos 10 din cele 11 canale. Eu fac parte dintre acei clienţi nemulţumiţi. Încerc să înţeleg de ce s-a ajuns aici, de ce nu există acea înţelegere. E totuşi o pierdere pentru cei de la ProTv. Preferam să-mi scoată orice altceva decât ProTv-ul. Este, după părerea mea, unul dintre acele posturi serioase. Din păcate, nu avem ce face decât să ne conformăm situaţiei neplăcute.
     Ca să fie şi puţin funny, iată parodia cu Hitler care vrea Discovery.

5 comentarii:

Zdwuby spunea...

Parodiile astea cu Hitler sunt foarte tari :)) In momente de genul ma bucur ca sunt cu NextGen, chiar daca in general ii injur din cauza netului :))

Vioreld spunea...

Eu deja am cerut rezilierea constractului.Ma voi muta la alt furnizor de televiziune.

Unknown spunea...

@Zdwuby
Macar te bucuri de programele toate;)
@Vioreld
Nu stiu daca ma voi muta la alt furnizor pentru ca ma avantajaza pretul ieftin, avand tot pachetul(internet+tv+telefon) si netul care merge foarte bine.

Ciprian Enciu spunea...

tARE PARODIA :)))) O ZI FAINA SA AI >:d<

Unknown spunea...

@Ciprian
La fel si tu:*

Trimiteți un comentariu