vineri, 30 noiembrie 2012

Descoperirea identităţii



     Pantalonii largi şi tenesii.  Trecea de la un stil la altul.Căutarea propriei identităţi. Evoluţia.Complimentele. Viziunea optimistă.Speranţă.Criticile. Puterea de a trece peste. Zâmbetele. Privirile ciudate. Repetiţiile. Pixul,creionul,foile,caietele,teancurile de texte,care îţi dau puterea să mergi înainte. Aceasta este doar o mică parte din întregul care mi-a dat puterea de a nu renunţa.
Şi cine citeşte aceste rânduri înseamnă că are aceeaşi putere şi că este unul dintre puţinii care încă mai compara binele cu răul. Revenind la viziunea optimistă, cine o are deja,să nu renunţe la ea, iar cine nu o are încă, ar face bine să o adopte pentru că este singura care mai ajuta, se pare. În acelaşi timp, nu pierdeţi viziunea realistă! Trebuie să fim şi realişti. Realist,optimist şi vom avea soarele şi pe strada noastră.

2 comentarii:

Zdwuby spunea...

Daca esti pesimist o sa ratezi multe momente frumoase din viata ta pentru ca nu o sa poti sa te bucuri de ele si asa o sa ajungi batran si nu o sa ai ce le povestii nepotilor:))

Unknown spunea...

@ Zdwuby
Chiar si asa am parte de multe momente memorabile.

Trimiteți un comentariu