miercuri, 26 septembrie 2012

Întrebare întrebătoare




     Hoinărind pe Facebook am dat de imaginea aceasta ditribuita de un prieten. Normal că mi-a atras atenţia. Este de neevitat ochilor mei, întrucât dau dreptate intru' totul acestor cuvinte. Sincer, chiar mă văd pe mine spunând aceste vorbe. Nu sunt genul să stau la cratiţă, nu vreau să fiu cea care face totul în casă, vreau să fac totul în 2. Dar, dacă ar gândi toţi bărbaţii la fel ca cel din imagine, cu siguranţă ar fi mai puţine divorţuri, cred eu. Sunt de părere că o femeie ar trebui considerată femeie toată viaţa, nu o "servitoare". M-am gândit ca atunci când voi fi cerută în căsătorie să apelez la aceste cuvinte şi chiar sunt curioasă ce răspuns voi primi. :-P

5 comentarii:

Zdwuby spunea...

:)) Sper sa mai ai blogul si atunci sau orice modalitate de a comunica cu tine pentru ca tare as vrea sa stiu raspunsul pe care il vei primii:) Sincer si eu cand am vazut prima data poza m'am gandit ca este foarte dragut, dar din pacate sunt putini baietii care sa zica asta. Cat despre cuvinte..si eu sunt de aceiasi parere ca si tine..exact la fel gandesc:)) evident o sa trebuiasca facuta mancare, curatenie si toate cele in casa, dar amandoi pentru ca asa o sa o cnsider mai mult distractie decat munca:))

lukasz spunea...

nu toti suntem la fel....

Unknown spunea...

@ Zdwuby
Chiar si atunci voi pastra blogul, nu am de gand sa renunt la el. Ma bucur ca suntem pe aceeasi unda de gandire :D

@ Lukasz
Lucy, stiu ca tu esti diferit, dar noi fetele va bagam in aceeasi oala pe toti, chiar daca suntem constiente ca nu sunteti la fel. E ceve feminin, barbatii nu pot intelege asta.;)

Ciprian Enciu spunea...

Tare =))) Adevarat ce scrie acolo :)

Zdwuby spunea...

Am pomenit de tine in articolul asta http://zjustwords.blogspot.ro/2012/09/pentru-voi.html daca te deranjeaza te rog sa ma anunti:)

Trimiteți un comentariu