vineri, 14 septembrie 2012

I can do it!

     Îmi place să mă descurc singură, să am eu iniţiativă, să am propriul meu câştig financiar. Tocmai de aceea în ultimele zile nu am mai semnat condica pe blogosferă. Am hotărât că vreau să am banii mei pentru cheltuielile din toamna aceasta. Bine, că mulţi dintre ei se vor duce pe haine şi restul de lucruri feminine de care am nevoie. Dar mă simt aşa de bine când ştiu că eu singură i-am câştigat şi nu i-am mai cerut mamei la fiecare pas.
     Consider că e mult mai bine să mă învăţ din timp cât de greu se câştigă un ban şi, în primul rând, să apreciez valoarea lui. E greu în ziua de azi să te descurci singur, iar dacă nu faci nimic în privinţa asta nu va ieşi ceva foarte strălucit în viitor. Evident, mama va contribui la cheltuieleile mele, dar nu strică să am şi eu un ban pus deoparte pentru situaţiile neprevăzute, pentru câte o ieşire în oraş sau pentru un moft.
     Chiar dacă sunt foarte obosită, îmi adun forţele şi merg mai departe. Până  când voi începe facultatea am timp şi de relaxare, chiar dacă nu atât de mult. Am început să apreciez fiecare clipă, deoarece fiecare minut e un câştig în plus pentru mine.

2 comentarii:

Zdwuby spunea...

E bine sa ai si un ban al tau pentru chestii micute mai ales ca ai alta satisfactie cand cumperi ceva cu banii tai..eu cel putin am sentimentul asta si parca si o usoara tragere de inima sa'i mai arunc pe toate prostiile:))

Unknown spunea...

@ Zdwuby
E normal sa nu mai dai banii pe toate chestiile marunte atunci cand stii cat de greu i-ai castigat;)

Trimiteți un comentariu