vineri, 17 august 2012

Soulmate



Oricine pe lumea asta îşi caută jumătatea alături de care să trăiască fericiţi până la adânci bătrâneţi, sau mai nou “până când moartea ne va despărţi”. Pentru că acum nu mai mori de bătrâneţe, întrucât viaţa îşi face jocul după noi reguli, neştiute de noi. Nu sunt genul de persoană care să facă dintr-o simplă relaţie una complicată cu lucruri siropoase şi inutile. Vreau totul sau nimic.
Atunci când băiatul de lângă tine îţi va spune că te vede deja mama copiilor lui, e clar că are gânduri serioase. Te vede lângă el pentru toată viaţa, partenera ideală. Există  mai multe indicii prin care să îţi dai seama că ţi-ai găsit jumătatea. Când eşti într-un impas şi simţi că toţi te-au dezamăgit, există Cineva care îţi oferă un sprijin şi o vorbă bună, cuvintele de care tocmai aveai nevoie. Nu cred că este de neobservat omul care te lasă liniştit când eşti nervos şi nu pune paie pe foc pentru a te face şi mai supărat. Este de apreciat această persoană, dacă o ai lângă tine. Cu siguranţă o să-i mulţumeşti mai târziu.
Cu toţii  merităm să avem o viaţă frumoasă, cu grijile obişnuite, cu contradicţiile care aduc piperul dar şi  cu sarea care aduce înţelegerea într-o relaţie în care comunicarea este pe primul loc.
Abia trecând de 20 de ani mintea începe să aducă mai mult în prim-plan conceptul de căsătorie. Pentru mine e deja mult prea mult, e ceva care mă depăşeşte. Îi admir pe cei care fac pasul acesta şi nu au nici 25 de ani.
Sufletul pereche vine o dată cu iubirea sinceră, cu faptele inedite prin care ies în evidentă sentimente unice. Sufletul pereche se caută uneori o viaţă întreagă, iar alteori se găseşte într-o clipă, doar printr-o privire. Tot ce contează este păstrarea şi conservarea iubirii într-o manieră proprie şi plăcută pentru fiecare în parte.
Cu siguranţă nu voi mai deschide un asemenea subiect. Sunt romantică foarte rar şi nu îmi exprim sentimentele prea vizibil. Şi totuşi, îmi doresc acum o îmbrăţişare, o ciocolată şi o lalea...

2 comentarii:

Zdwuby spunea...

Nu cred ca lucrurile de genul sunt planificate...ca la nu stiu ce varsta te casatoresti la nu stiu ce varsta faci copii si tot asta...pur si simplu...cand se intampla se intampla...si e frumos cand se intampla, dar e extrem de dureros cand iti dai seama ca nu a fost ceea ce credeai ca va fi si se termina tot visul...

Unknown spunea...

@Zdwuby
Totul în viaţă este inevitabil, trebuie doar să te gândeşti de două ori înainte de a face un pas spre viitorul tău. Cât despre ceea ce se poate nărui într-o secundă, depinde de ceea ce îţi doreşti să ai lângă tine şi cât de mult merită să te dăruieşti sufleteşte unei persoane care te răsplăteşte la orice mic gest şi cuvânt.

Trimiteți un comentariu