vineri, 1 aprilie 2016

Un zambet frumos este mereu la moda


Teama de a merge la un stomatolog ne-a "lovit" pe multi dintre noi. Indiferent de varsta, incercam sa ne eschivam de fiecare data cand avem o problema de acest gen, chiar daca in timp se poate agrava. In mare parte, medicul stomatolog este cel care poate face ca teama sa dispara, iar printre acestia se numara si Dr. Serban din cadrul clinicii stomatologice din Bucuresti cu acelasi nume. Alaturi de echipa sa si beneficiind de o aparatura performanta, Dr. Serban Alexandru Marius Dacu ofera cele mai bune servicii stomatologice, schimband nu doar zambete, ci si stiluri de viata. 

Recunosc ca am avut de-a face cu mai multi medici stomatologi inca de la o varsta frageda. Problemele legate de dantura le-am rezolvat, insa teama nu a disparut niciodata, iar fiecare vizita la stomatolog ma ingrozeste.
Conduita personalului medical din cadrul clinicii Dr. Serban ajuta la inlaturarea temerilor privind tratamentul care urmeza a fi efectuat pacientilor. Folosind aparatura si materiale de ultima generatie, in cadrul clinicii se pot efectua urmatoarele servicii:
- Implantologie;
- Extractie molar minte;
- Paradontologie;
- Estetica dentara;
- Chirurgie orala;
- Terapie restaurativa;
- Terapie endodontica;
- Radiologie dentara;
- Ortodontie.
Pentru a afla mai multe informatii despre fiecare serviciu in parte si despre tarifele percepute puteti accesa pagina clinicii www.drserban.ro.
Chiar daca nu o sa mergem niciodata de placere la un medic stomatolog, clinica Dr. Serban ofera un confort fizic si psihic fiecarui pacient in parte, ajutandu-l sa depaseasca momentul de teama. Ceea ce e putin ingrijorator in zilele noastre este faptul ca cei mai multi ajung sa viziteze un medic stomatolog doar in cazuri extreme, lasand ca problema sa se agraveze. Ar trebui ca cel putin o data pe an sa se efectueze un consult stomatologic amanuntit.

Zambetul nostru este foarte important, poate ca cel mai important pentru a arata bine si a ne simti bine. Acesta trebuie sa arate impecabil, iar noi trebuie sa avem grija de acest lucru. Pe www.drserban.ro puteti afla cum echipa de medici profesionisti schimba atat zambete, cat si stiluri de viata prin utilizarea celor mai performate materiale si aparaturi.
Un zambet frumos intotdeauna ne face sa fim mai frumosi si mai atractivi. Sanatatea noastra depinde si de problemele dentare, chiar daca nu observam acest lucru intotdeauna.  Stilul de viata haotic ne poate afecta si dantura, iar pentru a evita acest lucru trebuie sa apelam la un medic stomatolog in mod regulat. Pentru servicii de inalta performanta recomand clinica Dr. Serban, iar daca nu ma credeti puteti citi parerile pacientilor pe www.drserban.ro. Zambetul este un accesoriu pe care il purtam zilnic, de aceea trebuie sa avem cea mai mare grija ca acesta sa fie impecabil si tratat corect si la timp.

Share Button

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu