duminică, 3 aprilie 2016

De ce sa alegi o petrecere cu personaje pentru copilul tau?


Petrecerile dedicate copiior au inceput sa fie din ce in ce mai diversificate in materie de organizare, motiv pentru care parintii aleg serviciile animatorilor profesionisti pentru a destinde atmosfera. Deghizati in personaje fie clasice, fie moderne,  acestia reusesc sa ofere copiilor momente unice de fericire.

Visul oricarui copil este sa se intalneasca cu personajul preferat din basme sau din desene animate. Nu mereu exista posibilitatea de a merge la un Disneyland sau in alte locuri in care toate personajele cunoscute se gasesc. De aceea, oferind o petrecere aniversara copilului in care invitatii speciali sunt chiar personajele lui preferate este cheia catre un success deplin al intregului eveniment. 
Pentru acest motiv exista o echipa de animatori profesionisti pe care ii puteti contacta si chiar vedea la cateva dintre evenimentele la care au participat pentru a va putea convinge de sericiile lor. Pe www.petrecericupersonaje.ro puteti afla mai multe detalii privind atat tarifele percepute, cat si personajele interpretate de catre animatori. Printre acestea se numara Alba ca Zapada, Cenusareasa, Spiderman, Testoasele ninja, clovni, pirati , Elsa si Anna din Frozen, Violetta, Sofia intai, Monster High, Stefania sau Spartacus.

O petrecere dedicata copilului necesita mult timp si multa atentie asupra fiecarui detaliu. In timp ce copiii se distreaza, parintii trebuie sa fie vigilenti si foarte precauti la fiecare actiune intreprinsa de catre prichindei. Pentru ca si parintii sa aiba un moment de respiro si de liniste, solutia cea mai buna este angajarea unor animatori pentru a-i tine pe copii ocupati si pentru a duce intreg evenimentul intr-o atmosfera pe placul celor mici.
Petrecerile cu personaje din desene animate sau din clasicele povesti nu sunt singurele servicii oferite de www.petrecericupersonaje.ro. Ursitoarele nu pot lipsi din cadrul echipei care doreste sa aduca intreg evenimentul catre un alt nivel de distractie. Prezente la petrecerea de botez, Intelepciunea, Norocul si Iubirea sunt cele trei ursitoare care ofera un moment magic si emotionant. Cum intotdeauna binele este insotit de rau, in cadrul reprezentatiei apare si ursitoarea rea, insa rolul ei este unul comic.

Exista multe evenimente la care echipa de animatori profesionisti pot demonstra ca talentul lor poate aduce un plus de energie si distractie pentru toti cei prezenti. Fie ca vorbim despre personaje pentru pretentiosi, animatori pentru petreceri dedicate copiilor in care pana si cele mai noi tendinte in materie de personaje sunt aduse in fata publicului, ursitoarele pentru botez sau chiar Mos Craciun de inchiriat, toate acestea pot reprezenta reteta de succes a unei petreceri de neuitat. Totodata, atelierele de creatie cu personajele Disney la domiciliu sau la orice eveniment sunt deschise tuturor iubitorilor de pictura, desen, modelaj si alte forme de creatie prin care copiii isi pot dezvolta creativitatea si ingeniozitatea.
Asadar, orice copil merita macar o data in viata o intalnire cu personajul preferat, iar o petrecere dedicata in acest scop poate indeplini aceasta dorinta. Nu este nevoie sa parcurgeti mii de km pana la un Disneyland, mai bine chemati personajele direct la voi acasa, costurile fiind mici in comparatie cu imensa fericire pe care o veti vedea pe chipul copiilor.

Share Button

2 comentarii:

Petreceri copii spunea...

Clown Party este firma de profesionisti cu reputatie in domeniu. Cei mai buni animatori copii la petreceri copii in Bucuresti! Pe site-ul firmei www.ClownParty.ro gasiti servicii petreceri copii adevarate! Firma de incredere organizari petreceri pentru copii

Animatori copii spunea...

Stiu si eu animatori la petreceri copii foarte buni. Ii gasiti pe site-ul www.animatoricopii.ro . Sunt wow!!!

Trimiteți un comentariu