marți, 29 martie 2016

Intr-o zi...



Intr-o zi o sa demonstrez intregi lumi ca pot, ca am putut si ca voi putea sa ajung mult mai departe datorita mie. Da, pot sa fac o groaza de chestii de una singura. Da, am putut sa ajung intr-un punct in care nu mai depind de nimeni financiar. Da, voi putea sa realizez mult mai multe lucruri prin fortele proprii.

Niciodata nu mi-a placut sa depind de ceilalti. Mi-am dorit intotdeauna independenta financiara si libertate in exprimarea opiniilor personale. Chiar daca am fost judecata, injurata si data la o parte, mereu mi-am dovedit intai mie ca pot mai mult.
Ajunsesem la un moment dat sa ma plafonez, sa uit ca am destul talent si indeajunsa putere sa am o viata mai buna. Mi-am revenit, din fericire. Nu am mai batut pasul pe loc si am ales sa lupt impotriva vremurilor dure in care traim. Am ales sa arat cat de mult talent am si cat de capabila sunt. Uneori am fost egoista, poate ca inca mai sunt. Dar acest defect nu s-a dovedit a fi intotdeauna negativ. De multe ori, egoismul m-a ajutat sa-mi pastrez si sa-mi mentin pozitia la care ma aflam.
Am luptat intotdeauna pentru o independenta financiara si am ajuns sa o am. Chiar daca nu este inca atat de mare venitul pe care il am momentan, sunt constienta ca in viitor se va confirma fiecare asteptare si fiecare dorinta de a avea mai mult. Asta pentru ca pot.
Si intr-o zi voi arata ca, desi am plecat de jos, am ajuns omul de care urmasii mei vor fi mandri si le voi fi exemplu. Motivatia pe care o am devine din ce in ce mai mare pe zi ce trece. Nu concep a munci pana imi sar capacele si sa nu fiu rasplatita pe masura. Vreau sa fiu apreciata pentru ceea ce fac nu doar prin vorbe. Pana la urma, luptam pentru bani, nu? Daca nu avem destui suntem fericiti, insa nu si multumiti.
Intr-o zi o sa ma opresc din a munci si voi admira roadele colectate o viata intreaga prin sudoare si prin devotament. Pana atunci, nu voi inceta sa lupt pentru ceea ce mi se cuvine. Pentru ca pot si sunt capabila, iar asta imi ofera dreptul de a fi apreciata pentru munca depusa.


Share Button

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu